17.8 C
Vaslui
15-aug.-2022

Noua conducere a Prefecturii a fost instalata oficial

- Advertisement -

Noul prefect al judetului Bacau este Constantin Scripat. Acesta i-a luat locul lui Neculai Olaru, dupa ce fostul prefect a creat o serie de controverse in interiorul PD-L. Scripat a fost investit in functie ieri dupa-amiaza.

Constantin Scripat este noul prefect al judetului Bacau. Decizia de a-l inlocui pe Neculai Olaru a venit chiar la Sedinta de Guvern din aceasta saptamâna, dupa ce fostul prefect a creat discutii aprinse in vârful organizatiei PD-L Bacau. Echipa de conducere va fi intregita de Gelu Dascalu, care va ocupa functia de subprefect. Acesta a fost propus pentru aceasta pozitie chiar de catre deputatul Vasile Gherasim, vicepresedintele PD-L Bacau. Investirea in functie a fost facuta de catre Constantin Mihart, secretar de stat al Ministerului Administratiei si Internelor. Imediat dupa ceremonie, prefectul a fost felicitat de reprezentantii institutiilor deconcentrate.

„Este o functie onoranta, dar si responsabila. Cred ca ma asteapta o munca intensa, decizii importante, tinând cont ca la ora actuala sunt miscari sindicale. Pentru ca anul 2010 a fost unul al inundatiilor, am datoria morala si profesionala ca pâna la sfârsitul anului sa construim 100 de case si ii asigur pe sinistrati ca o voi face”, a declarat Constantin Scripat, prefect de Bacau. De cealalta parte, noul subrefect a apreciat ca are experienta administrativa, care-i va permite sa vegheze la respectarea legii. „Am fost crescut si invatat sa respect legile. Interesul meu in aceasta institutie este sa intaresc profesionalismul si sa respect legea. Eu am fost si sunt un om tehnic si acesta este rolul meu in aceasta institutie”, a precizat Gelu Dascalu. In ultimele luni, judetul Bacau a schimbat trei prefecti, dupa ce a acelasi scaun a fost ocupat de Claudiu Balan si Neculai Olaru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.