6.2 C
Vaslui
10-dec.-2022

Noua generatie de politisti, pericol pe sosele! O politistã a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni!

- Advertisement -

NEEXPERIMENTATÃ…O politistã de 23 de ani, aflatã la volanul autospecialei de politie, a lovit o femeie de 58 de ani ce se angajase în tarversare, pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc duminicã seara, în orasul Negresti. Iatã asadar, cã dupã ce în luna septembrie, un politist din noua generatie a lovit, pe o trecere de pietoni din municipiul Vaslui, o copilã care a traversat strada în fugã, acum a venit rândul unei politiste sã fie protagonista unui accident asemãnãtor. Se pare cã lipsa de experientã si-a spus cuvântul.

Se înmultesc accidentele rutiere în care sunt implicati politistii. Astfel, în luna septembrie, un politist vasluian, aflat la volanul autospecialei, a lovit o fetitã ce se angajase sã traverseze strada pe trecerea de pietoni aflatã lângã ICIL. Duminicã seara a venit rândul unei alte politiste, o tânãrã de 23 de ani, din Negresti, sã fie protagonista unui accident asemãnãtor petrecut în orasul Negresti. O femeie de 58 de ani s-a angajat în traversarea strãzii, moment în care a fost lovitã de autospeciala de politie. La fata locului a fost solicitatã o ambulantã care a acordat îngrijiri medicale victimei si a transportat-o apoi la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui. Femeia a suferit un traumatiosm craniocerebral si un traumatism de membru inferior. Colegii tinerei politiste au preluat ancheta în cazul accidentului produs la Negresti, „Politia orasului Negresti a fost sesizatã prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în urma cãruia o femeie în vârstã de 58 de ani ar fi fost acrosatã, în zona unei treceri de pietoni, amplasatã în proximitatea strãzii Mihail Kogãlniceanu, din orasul Negresti. În urma evenimentului rutier, în care a fost implicatã o autospecialã a IPJ Vaslui, a rezultat vãtãmarea usoarã a femeii care a fost transportatã la spital pentru evaluare si acordarea de îngrijiri medicale. Conducãtorul autospecialei, o femeie în vârstã de 23 de  ani, a fost testatã alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauzã a fost întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunii de vãtãmare corporalã din culpã, urmând a fi efectuate cercetãri pentru stabilirea cu exactitate a împrejurãrilor în care s-a produs evenimentul rutier”, au transmis reprezentantii IPJ Vaslui.

Încã un politist implicat într-un accident rutier, pe trecerea de pietoni

Tânãra politistã nu este singura implicatã într-un accident rutier petrecut pe trecerea de pietoni. În luna septembrie, un alt coleg, de data aceasta din municipiul Vaslui, a fost implicat într-un accident petrecut tot pe o trecere de pietoni. Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni situatã în apropierea fostei fabrici de prelucare a laptelui ICIL. Confom martorilor, politistul aflat la volan ar fi fost atent la telefonul mobil din mânã, iar fetita, o minorã de 11 ani, ar fi încercat sã traverseze, în fugã, trecerea. Din fericire, copila nu a suferit rãni care sã-i punã viata în pericol. Dupã o primã evaluare la fata locului, victima a fost preluatã de o ambulantã si transportatã la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui pentru mai multe investigatii medicale. Între timp, colegii politistului implicat în accident au efectuat cercetarea la fata locului. De asemenea, si-au testat colegul, dar aparatul alcooltest a indicat cã acesta nu consumase bãuturi alcoolice. În cauzã a fost întocmit dosar penal, mai ales cã politistul aflat la volanul autospecialei de politie nu era în misiune. Evenimentul rutier a produs zarvã printre politisti, mai ales cã imaginea celor de la Rutierã a avut mult de suferit pe fondul ultimelor accidente rutiere cu victime, petrecute în judetul Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Toții știu că și jandarmii, in loc sa apere cetățenii , mai ales vecinii, fac exact invers, încalcă legea, impun reguli in comunitățile in care locuiesc, plătim taxe pentru neocomunisti

  2. Propun tuturor pietonilor care au intenția să tranversesze zebra.. să mai aștepte încă vreo două trei persoane ( ca la semnalul lumina verde a semaforului ) siguranța în grup este mai mare ..nu s-ar forma rând indian de autovehicole cu consum de combustibil în gol..ambreiajul mai puțin folosit de unii ..nervozitate…șicanări din ambele părți.Trecerea pe rând ( de multe ori în fugă..discuții între prieteni..vorbitul la telefon..etc.)produc cele consemnate mai sus.Responsabilitate din partea tuturor partipanților la circulație.

    • De ce polițiștii și jandarmii poarta insigne in parbrizul mașinilor personale? Că să încalce legea și să se ferească de ei contribuabilii in trafic, asta înseamnă să fii mafiot!

  3. Poți sa fii din generația lu Mos Crăciun. Când ți a sărit prostul în fata pe trecere ca asa considera ca I se cuvine fără a se asigura în prealabil, e greu de evitat asa ceva. Unii când traversează li se pare ca în jurul lor se ridica un zid și nu au nici o obligație DOAR DREPTURI. Când vor fi și pietonii un pic mai responsabili vor fi mai rare evenimentele de genu. Nu contest vina aparține conducătorului auto. Dar oare pietonul e ” curat” 100%?

    • Putea sa fie oricine la volan,sansele de accident la acea trecere de pietoni sunt foarte mari.Lipita de trecere este o parcare,pe celalalt sens alta parcare la cativa metri,perpendicular pe strada Abator parcare de taxi plus ca exista un bar frecventat de tineri cu iesire direct pe trecere.Intuneric,iluminatul public nu functiona la acea ora-probabil,ploaie,masina de pe sensul opus,eventual si ceva masini stationate cu luminile aprinse,pieton neatent si gata accidentul.Viteza masinii de politie a fost foarte mica,in conditii de carosabil ud a oprit in 2-3 m,inclin sa cred ca pietonul poarta si el parte de vina.Daca autorul acestui articol ar fi fost interesat de adevar putea sa afle ca exista camera de supraveghere a circulatiei in acea zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.