Noua speranta a Vasluiului (foto, video)

“Galben-verzii” continuã campania de achizitii

ÎN PROBE… Vasluiul si-a vândut golgeterul în aceastã iarnã, dar începe si campania de întãrire. Dupã Boateng si Tendeng, la Vaslui a ajuns si portughezul Welo Lupeta. În vârstã de 19 ani, Lupeta a venit în probe, iar Viorel Hizo va trebui sã decidã în perioada urmãtoare dacã portughezul meritã sã rãmânã la Vaslui.

Din cauza problemelor din ofensivã, Vasluiul îsi retuseazã pe parcurs lotul pentru cea de-a doua parte a campionatului. În aceste zile, la Vaslui a ajuns în probe un jucãtor format în Portugalia, la FC Porto. Este vorba de atacantul Manuel Welo Lupeta, în vârstã de 19 ani, jucãtor cu multe selectii la echipele nationale de juniori ale Portugaliei. Welo Lupeta a început fotbalul la Lourinhanense, dupã care s-a transferat la FC Porto, acolo unde a câstigat trei titluri de campion al Portugaliei ca junior (Sub 14, 16 si 18 ani). Nãscut în Congo, Lupeta are dublã cetãtenie, însã a ales sã evolueze pentru nationala Portugaliei. Dupã ce a terminat junioratul, Lupeta nu si-a gãsit echipã, iar la Vaslui se aflã momentan în probe. Ca sã rãmânã, portughezul trebuie sã-l convingã pe Viorel Hizo în perioada urmãtoare.

Coman s-a alãturat lotului

La antrenamentul de ieri a revenit si Dani Coman, jucãtor care fusese exclus din lot la revenirea din vacanta de iarnã. Fostul portar al Rapidului a lipsit de la sedintele de pregãtire programate ieri deoarece a fost la LPF, unde Comisia de Solutionare a Litigiilor a judecat memoriul de pus de Coman împotriva Vasluiului. Comisia nu a dat un verdict si a anuntat un nou termen pe 27 martie.

VEZI VIDEO CU NOUA SPERANTA A VASLUIULUI
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ