NOUA TRIPLETÃ (foto)

“Galben-verzii” au revenit la Vaslui

GATA DE START… Vasluiul a efectuat ieri primul antrenament de la revenirea din cantonamentul din Austria. Cu un lot mai numeros si mai puternic, “galben-verzii” se numãrã printre favoritii la titlu în acest sezon. O poftã deosebitã de joc au arãtat Wesley, Sânmãrtean si Antal, în jurul lor construindu-se noua echipã. Bine s-au integrat deja si ultimele achizitii, dintre care s-au evidentiat Jumisse, Mike Tukura, Caue dar si tinerii Zsiga si Heil.

Marius Sumudicã a avut ieri peste 30 de jucãtori la primul antrenament de la revenirea din Austria. Dupã ce i-a alergat câteva lungimi de teren, noul tehnician a împãrtit lotul în douã echipe si a fãcut un meci-scoalã pe jumãtate de teren. Fãrã îndoialã, Sânmãrtean a fost cel mai în formã, acesta colaborând perfect cu Antal. Poftã mare de joc a arãtat si Wesley, dar si noile achizitii. Cu mai putin de o sãptãmânã pânã la începerea campionatului Sumudicã are toate posturile dublate si asteaptã de la Adrian Porumboiu un ultim transfer. De la antrenamentul de ieri au lipsit Gabriel Cânu si Denis Zmeu, ambii accidentati, în timp ce Temwanjera, Annang, Balaur si Luz s-au pregãtit separat, toti urmând programe de recuperare.

Spectatorii de pe margine au avut mari dificultãti în a identifica toti fotbalistii, aproape jumãtate din lot fiind jucãtori veniti în aceastã varã. Tinerii Stanciu, Zsiga si Heil au fost la înãltime si nu s-au pierdut cu firea în fata mult mai experimentatilor coechipieri. Mike Tukura a fost alt jucãtor care a atras priviri, închizãtorul iesind în evidentã prin fizicul sãu impresionant. Caue, Varela sau Jumisse au fost alte puncte de atractie, cu totii miscându-se promitãtor.

Lotul echipei FC Vaslui:

Portari: Cerniauskas, Straton, Cobeno, Alexandru Coman

Fundasi: Milanov, Luz, Sãlãgeanu, Cordos, Varela, Cânu, Annang, Balaur, Valter Heil, Celeban, Elias Charalambous

Mijlocasi: Antal, Sânmãrtean, Wesley, N’Doye, Tukura, Stanciu, Zmeu, Popovici(împrumutat), Gheorghiu, Costin, Davide Dias, Jumisse, Zsiga, Caue

Atacanti: Temwanjera, Reis, Buhãescu, Sburlea, Mih
5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ