31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Noua tulpină COVID pune pe jar autorităţile în UE. Comisia Europeană cere activarea „frânei de urgenţă” privind călătoriile

Comisia Europeană a recomandat vineri ţărilor membre UE să activeze „frâna de urgenţă” pentru a fi limitate călătoriile din Africa şi din alte ţări în care a fost descoperită nouă tulpină a noului coronavirus coronavirus B.1.1529.

Noua tulpină COVID pune pe jar autorităţile în UE. Ursula von der Leyen, şefa Comisiei Europene, recomandă suspendarea călătoriilor din toate ţările afectate şi şi plasarea într-o ”carantină strictă” a cetăţenilor europeni care revin din aceste state.

„Luăm veştile despre noua variantă covid cu extrem de multe mutaţii foarte în serios. Mutaţiile pot conduce la apariţia şi răspândirea unor variante SARS-CoV-2 şi mai îngrijorătoare şi la răspândirea acestora în doar câteva luni în întreaga lume”, a avertizat şefa CE.

De asemenea, Ursula von der Leyen îndeamnă autorităţile din statele membre să acţioneze „foarte rapid, decisiv şi unit”. …https://www.romaniatv.net/noua-tulpina-covid-pune-pe-jar-autoritatile-in-ue-comisia-europeana-cere-activarea-franei-de-urgenta-privind-calatoriile_6014898.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here