Noua viaţă a lui Bodo de la Proconsul. S-a retras la ţară şi a creat cu soţia în fosta discotecă un atelier de joacă pentru copii

Muzicianul Bogdan Marin (Bodo), solistul trupei Proconsul, a lăsat Bucureştiul şi s-a mutat în Argeş, la Dobreşti, cu soţia sa şi fiii săi. Aici a deschis în fosta discotecă un atelier de joacă pentru copii.

Ideea de a se retrage la ţară a venit pentru Bogdan Marin (Bodo), solistul trupei Proconsul, şi pentru soţia sa în timpul pandemiei. Bodo şi soţia lui Loredana, aveau o casă mică de vacanţă la Dobreşti, o comună din Argeş, situată la 40 kilometri de Piteşti. De acolo este tatăl Loredanei, iar după 30 de ani, Loredana Marin s-a reîntâlnit cu o prietenă din copilărie cu care a înnodat firul prieteniei. Şi soţii lor au devenit prieteni, astfel că într-o zi Loredana şi Bodo au fost invitaţi la Dobreşti. Zona le-a plăcut foarte mult şi aşa s-a născut dorinţa de a cumpăra o casă acolo. „Bucureşteni fiind, când am dat noi de gustul libertăţii, am decis să rămânem definitiv în Dobreşti-Argeş. Dar nu ne-am mulţumit să fim ca la televizor, ci am decis sa ieşim din casă şi să facem lucruri bune pentru comunitate, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Am închiriat fosta discotecă din sat şi am transformat-o în atelier de joacă. Învăţam copiii să fie adulţi responsabili. Învaţă să gătească, să dăruiască, să lege prietenii sănătoase, să fie altruişti, să-şi onoreze părinţii etc. Formăm caractere integre, acesta este motto-ul nostru. A fost Dumnezeu cu noi, că prea s-au legat toate“, a istorisit Loredana. Bodo este foarte mândru de noul său proiect, de suflet. Alături de muzică, credinţa este unul dintre pilonii familiei sale. „Nu aş fi putut face nimic fără ajutorul lui Dumnezeu şi al celor care au crezut în proiect. Sper să aibă viaţă lungă Atelierul de Joacă, să vină aici copii veseli şi dornici de prieteni“, spune muzicianul.

Citeste mai mult: adev.ro/qwmkaw
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ