spot_imgspot_img
3.5 C
Vaslui
21-feb.-2024

Noua Zeelandă: Cadavrele găsite în valizele cumpărate la licitaţie aparţin unor copii cu vârste între 5 şi 10 ani

- Advertisement -

Apar primele detalii despre rămăşiţele umane găsite în două valize cumpărate la o licitaţie în Noua Zeelandă, acestea fiind depozitate acolo de câțiva ani, potrivit BBC.

Cadavrele erau probabil depozitate de câţiva ani şi se estimează că victimele aveau vârstele cuprinse între 5 şi 10 ani la data morţii, au afirmat detectivii, citați de BBC. Rămăşiţele umane ale copiilor din Noua Zeelandă au fost găsite săptămâna trecută, după ce o familie din South Auckland a cumpărat valizele la o licitaţie şi le-a deschis când a ajuns acasă.

Cadavrele copiilor erau ascunse în două valize de dimensiuni similare, a spus inspectorul detectiv Tofilau Faamanuia Vaaelua. „Natura acestei descoperiri complică investigaţia, mai ales având în vedere timpul scurs între momentul morţii şi momentul descoperirii”, a adăugat el.

Pe lângă articolele personale şi de uz casnic găsite alături de valize în încercarea de a identifica identitatea copiilor, poliţia verifică ore întregi de filmări de pe sistemele de supraveghere video, dar se tem că momentele-cheie ar fi putut fi şterse din cauza timpului care a trecut…https://adevarul.ro/stiri-externe/in-lume/noua-zeelanda-cadavrele-gasite-in-valizele-2199063.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.