spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Noul sezon fotbalistic va începe pe 20 august

- Advertisement -
LA TREABĂ… AJF Vaslui a stabilit datele debutului competițiilor fotbalistice din următorul sezon. Primul eșalon fotbalistic, Liga 4, va porni la drum peste aproximativ trei săptămâni, pe 20 august.

S-A STABILIT… Ediția 2023-2024 a Ligii 4 va debuta mai devreme decât ne așteptam, pe 20 august, după ce sezonul precedent a început pe 24 septembrie. Liga 5 va porni la drum pe 27 august, iar competițiile de juniori pe 3 septembrie.

Reprezentanții Comitetului Executiv al AJF Vaslui au stabilit datele de start ale competițiilor fotbalistice din județ, pentru sezonul 2023-2024. Liga 4, eșalonul de elită al fotbalului vasluian, va debuta pe 20 august, iar echipele au timp să se înscrie până la data de 11 august. Liga 5 va avea ca dată de start 27 august, ultima zi a înscrierilor fiind 18 august. În privința competițiilor de juniori, acestea vor începe pe 3 septembrie (25 august fiind ultima zi a înscrierilor). În acest an, AJF Vaslui va organiza competiții de juniori la următoare categorii de vârstă: Interliga Județeană U7, U8, U9 și U10, Campionatul Județean de Fotbal U11, U12, U13, U14 și U15, dar și Campionatele Naționale Județene U17 și U19. În Supercupa județului se vor întâlni CSM Vaslui (campioană județeană și câștigătoare a Cupei României – faza județeană) și Comstar Vaslui (locul 2 în sezonul trecut al Ligii 4), data de desfășurare urmând a fi stabilită în perioada următoare, iar în Supercupa județului pentru echipele de Liga 5 se vor duela CSO Negrești (campioana Ligii 5) și Sporting Juniorul Vaslui (câștigătoarea fazei județene a Cupei României – culoarul Ligii 5).

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.