Nu a apucat să-și ia rămas bun! Un tânăr ieșean s-a stins subit sub privirile disperate ale soției lui!

Tragedie la Iași! Cine s-ar fi gândit că după o zi de muncă te întorci relaxat spre casă și de-odată mori? Asta s-a întâmplat unui tânăr din satul Iacobeni, comuna Vlădeni. În timp ce se întorcea de la lucru, fără niciun simptom care să anticipeze finalul, s-a stins din viață sub privirile disperate ale soției lui.

„În cursul serii de sâmbătă, pe la ora 20:46, se primește un apel la 112 de la o persoană de sex feminin. Aceasta a anunțat echipa medicală că soțul ei, în vârstă de 35 de ani, nu mai respira, s-a rigidizat și a căzut pe spate”, a specificat prof. dr. Diana Cimpoeșu. Bărbatul lucra în Iași și era navetist. În momentul incidentului, fusese preluat cu căruța de către soția lui, în Halta Iacobeni. Femeia a povestit medicilor că într-o clipă, fără vreun simptom anticipator, bărbatul s-a rigidizat și a căzut în coșul căruței.

„S-au trimis o ambulanță de tip B de la Vlădeni și TIM-ul. Când au ajuns, medicii au constatat că pacientul suferise un stop cardio-respirator cu oprirea funcțiilor vitale. S-au dat trei șocuri, s-a făcut resuscitare timp de oră, dar fără răspuns. La scurt timp s-a declarat decesul”, încheie medicul ieșean……….https://www.bzi.ro/nu-a-apucat-sa-si-ia-ramas-bun-un-tanar-iesean-s-a-stins-subit-sub-privirile-disperate-ale-sotiei-lui-3882628?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ