spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Nu au avut nicio șansă! Puii de pisică abia născuți, aruncați cu brutalitate la tomberon, au murit. „Omul care le-a făcut asta merită să se chinuie cum s-au chinuit și acești pui”

spot_imgspot_img
- Advertisement -
În ciuda eforturilor făcute de medici și voluntari, puii de pisică salvați în ultima clipă dintre gunoaie nu au supraviețuit. După consultația medicală făcută de veterinarul de la Padocul Tomești, aceștia au ajuns la o femeie din Iași care i-a îngrijit până în ultima clipă. Puii au fost hrăniți și îngrijiți corespunzător, dar, la mai puțin de 24 de ore de când au fost găsiți, au murit. Făptașul este în continuare căutat
Cei trei pui de pisică salvați în ultima clipă nu au avut nicio șansă! În ciuda eforturilor făcute de medicul veterinar și de Lucreția Puica, ieșeanca care i-a îngrijit după ce aceștia au ajuns la padoc, toți cei trei pui de pisică au murit. Lucreția Puica are 65 de ani și este voluntară în cadrul asociației „Un suflet pentru fiecare”, având în grijă foarte multe animale. Tot ea este cea care a hrănit puii de pisică, timp de 24 de ore, cu lapte special și a făcut eforturi mari să îi țină în viață.
„I-am preluat imediat ce am fost sunată de la padoc. M-am bucurat enorm când am auzit că au fost salvați de la tomberon și au primit o nouă șansă la viață. Îmi pare rău să vă spun că nu a supraviețuit niciunul. Ultimul a murit marți seara (10.08.2021), în jurul orei 00:15. I-am hrănit cu pipeta, cu lapte special de pisică, dar erau prea mici. Aveau câteva ore de când erau fătați și nici nu știau să mănânce.
I-am încălzit până au ajuns la o temperatură normală, dar degeaba. Am crescut multe animale la viața mea și în special pui mici de pisică, dar aceștia erau mult prea mici. Am sperat până în ultima clipă că îi pot salva. Nu vreau să fiu rea, dar omul care le-a făcut asta merită să se chinuie cum s-au chinuit și acești pui”, a precizat Lucreția Puica, femeia care a îngrijit puii de pisică. …https://www.bzi.ro/nu-au-avut-nicio-sansa-puii-de-pisica-abia-nascuti-aruncati-cu-brutalitate-la-tomberon-au-murit-omul-care-le-a-facut-asta-merita-sa-se-chinuie-cum-s-au-chinuit-si-acesti-pui-4248175?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.