spot_imgspot_img
28.9 C
Vaslui
26-sept.-2023

Nu avea drept de circulație cu mașina, dar a vrut să treacă frontiera prin Albița!

- Advertisement -
FĂRĂ DREPT… Un șofer din Republica Moldova a vrut să intre în România cu o mașină ce nu avea dreptul de circulație pe drumurile publice din România.

GHINIONIST…  Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat  un moldo-român conducând un autoturism ce nu avea drept de circulație pe drumurile publice din România.

În data de 24 mai a.c., în jurul orei 17.55, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița,  acesta s-a prezentat  pentru efectuarea formalităților de control. Bărbatul, de cetățenie română și R.Moldova, în vârstă de 33 de ani, conducea  un  autoturism  „bengos” înmatriculat  în Germania. „La controlul de frontieră, în urma verificării documentelor prezentate pentru autoturism, colegii noștri au constatat că acesta are atribuite numere de înmatriculare provizorii, cu valabilitate limitată doar pe teritoriul Germaniei. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoștință  despre faptul că nu are drept de circulație pe drumurile publice din România cu autoturismul  în cauză”, a precizat comisarul de poliție Irina Mirică, purtătoarea de cuvânt a STPF Vaslui. Polițiștii de frontieră  efectuează  cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat  în alt stat care nu are drept de circulație în România”, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.