spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

„Nu există așa ceva”. Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

- Advertisement -

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Turist: O zi de relaxare, mai ales că e 1 mai și e liber, profităm de timpul ăsta frumos.

Reporter: Cum e apa?

Turist:Foarte bună!

Turist: Suntem de la Constanța și am venit aici, am prins o vreme foarte bună, pentru că la noi plouă și este foarte frig. Nu-mi vine să cred că aici e vară și facem plajă.

Turist: Am fugit de haosul din București să ne relaxăm.

Atracția zilei a fost tradiționala masă de 1 mai. Gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Turist: Și toba, și cârnatul și micii și absolut tot. Am ajuns la desert acum. Turist: N-am cuvinte, n-am cuvinte! De necrezut! Reporter: De unde veniți? Turist:Din Cehia. Nu există așa ceva. Reporter: E greu să ții post aici? Turist: Este extraordinar de greu. Tentația e mare.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/vacante/nu-exista-asa-ceva-reactia-unui-barbat-din-cehia-la-o-terasa-din-romania-unde-i-s-au-pus-pe-masa-carnati-si-mici-2779987

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.