spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Nu-i Bârladul ca Dubaiul, dar la inundații, arabii ne-au întrecut! (FOTO)

- Advertisement -

COMPARAȚIE… Ultimele ploi de pe mapamond au adus o noutate și o serie de coincidențe. La Bârlad și în Dubai s-au inundat străzile. Numai că la Bârlad a plouat 12 litri pe metru pătrat, iar în celebrul oraș al Emiratelor Arabe Unite, cantitatea de apă căzută a fost atât de mare, încât specialiștii o apreciază ca fiind porția pe doi ani. Dacă în Dubai administrația orașului are o explicației logică, potrivit căreia străzile au fost inundate și anume lipsa unui sistem de drenaj eficient, întrucât știm cu toții că acolo ploile sunt atât de rare și neînsemnate cantitativ, încât nu părea important să dezvolți o rețea pluvială, la Bârlad, în schimb, este strigător la cer! Vă prezentăm mai multe fotografii puse pe Facebook de către cetățenii revoltați, care îi „mulțumesc” ironic primarului, pentru „primul strat de asfalt de sub apă”. Noroc de faptul că la Bârlad nu prea plouă, că astfel de imagini ar deveni o obișnuință.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Iar nu este apă 20.04 2024,acum și nu anunță, nu că ar anunța prin Podeni și se opresc în tot Bârladul, trebuie să plătească orice oră fără apă, doar are cu cel mai mare preț la apă din țară!

  2. Vremea Nouă, unealtă jegoasă al groparilor PNL , TĂTARU ȘI ONOFREI obsedații județului care mor și crapă de grija lui Boroș,cel mai bun primar posibil din istoria Bârladului..

  3. Ce vreti mai? V-a pus dom” primar asfalt si acum faceti gat, mai paduchilor! Mai bine dati un like pe pagina de campanie ca sa nu isi mai dea primarul like-uri singur!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.