19.8 C
Vaslui
06-oct.-2022

,,Nu imi place jocul echipei’’

- Advertisement -

S-A SÃTURAT… La finalul jocului dintre FC Vaslui si Astra Ploiesti, încheiat la egalitate, scor 0-0, antrenorul ‘‘galben-verzilor’’, Viorel Hizo s-a declarat foarte nemultumit de evolutia unora dintre titulari. ‘‘Dulãul’’ este decis sã riste si sã îi scoatã din primul ‘‘11’’ pe cei care au fost neconvingãtori, câteva meciuri la rând.

Semi-esecul de pe teren propriu, înregistrat în fata Astrei Ploiesti, i-a fãcut atât pe finantatorul cât si pe antrenorul ‘‘galben-verzilor’’ sã rãbufneascã la adresa jucãtorilor. Este cel de-al patrulea meci consecutiv în care echipa nu joacã la nivelul asteptãrilor, iar acest lucru pare sã nu mai fie tolerat. Desi a fãcut câteva schimbãri si în partida de vineri seara, Hizo este decis sã efectueze modificãri în continuare, de aceastã datã schimbãrile urmând a fi mai pronuntate. ‘‘Nu îmi place jocul echipei. Ne lipsesc foarte mult Temwanjera, Pavlovic si Gladstone. Avem de asemenea o fluctuatie de formã si la fundasii laterali, dar asta este. Pânã în iarnã, sunt legat la mâini, nu am ce face.’’ a declarat Viorel Hizo, care a mai adãugat : “Voi face schimbãri la echipã. Din pãcate o parte dintre jucãtori vor privi meciurile de pe bancã.”

‘‘Unii s-au fãcut prieteni cu Bachus’’

Nemultumit atât de rezultat, dar mai ales de maniera de joc, finantatorul echipei Adrian Porumboiu, a mers la finalul meciului la vestiare si si-a mustrat minute în sir fotbalistii. La iesirea de la vestiare, Porumboiu a rãbufnit la adresa jucãtorilor, si a precizat cã motivul pentru care acestia nu joacã este reprezentat de faptul cã unii jucãtori îsi pierd noptile prin cluburi, printre aburi de alcool. ‘‘Sunt câtiva jucãtori care sunt complet iesiti din formã. Vinul, berea, wiskey-ul e bun oriunde. Unii s-au fãcut prieteni foarte buni cu Bachus si probabil cã se simt foarte bine. E problema lor.’’

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.