spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Nu mai vrea la Vaslui

- Advertisement -

DESPÃRTIRE?… FC Vaslui riscã sã îl piardã în aceastã iarnã pe Wesley, cel pentru serviciile cãruia se bat formatiile Steaua si CFR. Brazilianul intrã în ultimele sase luni de contract, iar finantatorul Adrian Porumboiu este decis sã îl vândã grupãrii care va înainta o ofertã convenabilã. Este si posibilitatea ca mijlocasul sã continue la Vaslui, dar asta doar în cazul în care va accepta o diminuare a pretentiilor financiare, aspect de care fotbalistul nu vrea deocamdatã sã audã.

Conducãtorul de joc al Vasluiului, Wesley Lopes da Silva, nu vrea sã îsi mai prelungeascã întelegerea cu gruparea ‘‘galben-verde’’ si este decis sã plece la altã echipã, dacã nu acum, cel târziu în varã când îi expirã contractul cu FC Vaslui. Finantatorul Adrian Porumboiu spune cã pretentiile salariale ale fotbalistului sunt exagerate pentru Liga I si pentru randamentul pe care acesta îl dã în ultima perioadã, si afirmã cã va fi greu ca cele douã pãrti sã continue si sezonul viitor. Prima echipã care s-a interesat de serviciile lui a fost Steaua Bucuresti, dar ‘‘ros-albastrii’’ au sistat negocierile tocmai din cauza salariului prea mare pe care jucãtorul îl cere. Recent a intrat pe fir si CFR Cluj, dar si ardelenii bat în retragere la auzul pretentiilor financiare ale brazilianului.

Wesley cel mai bine plãtit din Liga I

Wesley este în momentul de fatã cel mai bine plãtit jucãtor din Liga I si are un salar care se ridicã la peste 450.000 euro/an. În conditiile în care fotbalistul nu doreste ca salariul sã-i fie diminuat, sunt sanse foarte mici ca întelegerea, care îi expirã la varã, sã-i fie prelungitã. Mai mult decât atât, antrenorul Viorel Hizo are alternative pe postul de mijlocas de creatie, acolo unde pot fi folositi cu succes fie Adailton, fie Sânmãrtean.

‘‘Probabil va pleca’’

‘‘Pretentiile lui sunt invers proportionale cu randamentul dat, dar asta e valabil si cu alti jucãtori români. Probabilitatea mare este ca el sã plece, iar noi i-am oferit aceastã ocazie. Probabil cã va pleca, depinde ce are în cãpsor. Nimeni nu vrea sã se înhame la o luptã cu un jucãtor care nu vrea sã rãmânã.’’ – Adrian Porumboiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.