spot_img
spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
18-mai-2024

Nu poseda permis de conducere, dar voia să iasă din țară la volan!

- Advertisement -
TUPEU… Un moldo-român de 22 de ani,a vrut să treacă Vama Albița,cu mașina fără a avea permis de conducere! Acum are… dosar penal!

GHINION… Un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 22 de ani, a fost depistat de polițiștii de frontieră conducând un autoturism, deși nu deținea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albița /I.T.P.F. Iași, tânărul s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova. „Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii de frontieră efectuează acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a precizat comisarul de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.