Nu s-a mai pomenit vreodată în istoria Justiției! I-au interzis unui model să se mai dezbrace pe Internet! Tânăra din Iași nu mai are voie să facă videochat timp de 2 ani! Iată ce i-a scandalizat într-un asemenea hal pe magistrați!

O fată din Iași a primit interzis la a mai presta activități de videochat. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Iulia Georgiana Ciuraru la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru șantaj. Tânăra a fost pedepsită după ce ar fi șantajat cu imagini compromițătoare un om de afaceri din Franța

Sentință explozivă, dată de judecătorii ieșeni! Aceștia i-au interzis unui model să se mai dezbrace pe Internet! Tânăra din Iași nu mai are voie să facă videochat timp de 2 ani, după ce a șantajat un om de afaceri din Franța! Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Iulia Georgiana Ciuraru la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru șantaj (5 fapte). În plus, judecătorii ieșeni i-au interzis tinerei să mai presteze activități de videochat.

„Instanța îi aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii exercitării dreptului de a practica activități de expunere, în direct sau înregistrate, adresate unui public sau unui individ, prin tehnologia informațiilor și comunicațiilor, a unor comportamente ori discuții sexuale explicite, pe o perioadă de 2 ani, de la data rămânerii definitive a hotărârii și până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale”, au menționat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași. Mai mult, instanța i-a confiscat telefonul marca Iphone 5S și a pus-o la muncă pe tânăra model. „Inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 90 de zile, fie în cadrul Consiliului Local Iași – Spitalul Clinic de Recuperare Iași, fie în cadrul fie în cadrul Institutului de Psihiatrie «Socola»”, au subliniat judecătorii.

Ieșeanca Iulia Georgiana Ciuraru, obligată să îi plătească despăgubiri unui francez

Pe lângă pedeapsa primită, ieșeanca Iulia Georgiana Ciuraru a fost obligată să îi plătească despăgubiri și unui om de afaceri francez, victima din acest dosar. …https://www.bzi.ro/nu-s-a-mai-pomenit-vreodata-in-istoria-justitiei-i-au-interzis-unui-model-sa-se-mai-dezbrace-pe-internet-tanara-din-iasi-nu-mai-are-voie-sa-faca-videochat-timp-de-2-ani-iata-ce-i-a-scandalizat-intr-4154793?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ