17.4 C
Vaslui
05-oct.-2022

NU SE DAU BÃTUTI

- Advertisement -

“Nu vom merge ca mielul la tãiere”

ÎNCREZÃTORI Cu trei zile înaintea meciului dintre FC Vaslui si Universitatea Cluj, antrenorul “sepcilor rosii” a analizat sansele echipei sale si a spus cã întâlnirea din Moldova va fi una foarte grea pentru elevii sãi. Mai optimist decât Badea este atacantul Claudiu Niculescu, cel care spune cã “U” va aborda partida doar la victorie si cã este convins cã “studentii” pot câstiga puncte pe “Municipalul” din Vaslui.

Antrenorul clujenilor, Ionut Badea a declarat cã echipa sa va avea o deplasare grea în Moldova, unde va întâlni una dintre cele mai bune echipe din Liga I. Principalul “sepcilor rosii” laudã formatia lui Viorel Hizo si spune despre “galben-verzi” cã sunt pregãtiti din toate punctele de vedere. “Ne asteaptã o partidã importantã cu o echipã bunã a campionatului, o canditatã la titlu. E important sã constientizãm valoarea echipei noastre, sã putem mentine un avantaj pe care îl avem. Vasluiul e o echipã cu jucãtori bine structurati la toate nivelurile, mã refer la nivel tactic, tehnic si psihologic. Pregãtim fiecare meci la victorie, e important sã reusim ceea ce ne propunem.”, a spus Ionut Badea, antrenorul echipei “U” Cluj.

“Mergem sã jucãm fotbal”

Si atacantul Claudiu Niculescu a vorbit despre meciul dintre FC Vaslui si Universitatea Cluj, si a afirmat cã partida este deschisã oricãrui rezultat întrucât “studentii” vor veni în Moldova cu gândul sã scotã punct sau puncte. “Cunosc foarte bine Vasluiul, o echipã foarte valoroasã. Nu vom merge acolo ca mielul la tãiere. Mergem sã jucãm fotbal, sã ne întoarcem cu un punct sau puncte. Am demonstrat în tur cã suntem o ehipã foarte periculoasã. S-a vãzut în meciul cu Dinamo sau cel de la Urziceni, când Unirea avea acea echipã puternicã. Presiune existã pentru cã trebuie sã ne îndeplinim obiectivul.”, a declarat Claudiu Niculescu, cel care a mai completat spunând cã nu este deranjat de faptul cã este tinut pe bancã de cãtre antrenorul sãu: “Nu mã deranjeazã cã nu am jucat în prima etapã, pentru cã sunt interesat de echipã, nu de persoana mea. Nu mai sunt la vârsta la care sã mã supãr cã stau pe banca de rezerve. Fiecãruia îi va veni rândul sã fie pe teren. Nu e o problemã pentru mine cã am stat pe bancã sau cã am intrat doar 10 minute.”

Au scãpat de Wesley

Ionut Badea se bucurã cel mai mult de faptul cã vasluienii nu îl vor putea folosi pe cel mai bun jucãtor de etapa trecutã al “galben-verzilor”, Wesley Lopes fiind suspendat pentru cumul de cartonase galbene. “Wesley e o pierdere pentru Vaslui, în idea în care el a castigat de unul singur partida de la Târgu Mures, însã noi înfruntãm în primul rând echipa Vaslui.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.