spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Nu toți pensionarii și-au primit banii înainte de Paște: „Pe mine mă afectează foarte mult”. Reacția Poștei Române

- Advertisement -

Plata pensiilor înainte de Paște se împiedică în programul bugetarilor de la Poștă. Unii oameni se plâng că nu au primit încă banii și, când s-au interesat, au aflat că aceștia vor veni abia la mijlocul săptămânii viitoare. De cealată parte, șeful Poștei spune că pensiile sunt distribuite doar de poștași, nu se pot ridica de la ghișee, ca de obicei. Iar cei care nu le primesc sunt așteptați să facă reclamații.

Maria, pensionară: M-am informat și eu prin vecini dacă vin pensiile, nu știa nimeni. Am fost la Oficiul 32 de care aparțin. Nu se lucrează la dumnealor până pe 7, începând pe 8 se dau pensiile. Eu am vorbit cu o zi înainte și cu factorița, cu poștărița care vine acasă. Și mi-a spus: „Doamna Vlad, după 8”. Când a zis dl prim-ministru, să zicem că îl cred și eu pe dl prim-ministru, eu mi-am făcut niște… ca fiecare, crezând că primesc pensia. Chiar mă afectează foarte mult, chiar eu am rămas fără bani. Valentin Ștefan, directorul Poștei Române: De obicei, răspunsul ăsta e dat când se merge în oficiul poștal. În perioadea aceasta, noi livrăm pensiile doar la domiciliu și nu în oficiul poștal. Să stea acasă, că îi aduce poșașul pensia.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/nu-toti-pensionarii-si-au-primit-banii-inainte-de-paste-pe-mine-ma-afecteaza-foarte-mult-reactia-postei-romane-2781115

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.