spot_img
32.2 C
Vaslui
19-iun.-2024
spot_img

Nu toti românii din Italia sunt “manelisti”

- Advertisement -

ROMÂNI ÎN ITALIA Spectacolul de mare anvergurã „Giselle”, având ca protagonisti unul dintre cei mai importanti balerini din lume-Roberto Bolle, si Alessandra Veronetti în rolul Gisellei, a suscitat mult interes în comunitatea româneascã prezentã în numãr mare la Teatrul „G. Verdi” din Salerno.

Sub initiativa Primãriei din Salerno Teatrul „G.Verdi” a oferit patru seri de neuitat cu participarea de exceptie al unuia dintre cei mai importanti balerini din lume, acompaniat de echipa de balet al Teatrului „San Carlo” din Napoli. Opera „Giselle”a fost compusã de Adolphe-Charles Adam în 1844 si a avut un adevãrat succes chiar de la început. Transpusã în spectacol, opera oferã un moment de neuitat pentru spectatori ; un spectacol care uneste durere si nostalgie, dragoste si suferintã, într-o sintonie care a stârnit pasiunea în suflete a milioane de spectatori. Sâmbãtã seara, protagonistii Roberto Bolle si Alessandra Veronetti s-au despãrtit de un public extaziat, care, în picioare, au aplaudat pentru zece minute.

„Românii apreciazã si muzica de calitate, nu ascultã numai manele”

Cu bucurie în suflet, în fiecare searã s-a vãzut satisfactia românilor de a fi prezenti la un spectacol de mare anvergurã si de a demonstra cã românii stiu sã aprecieze calitatea, valoarea unei opere. „Românii stiu sã aprecieze si muzica de calitate, nu ascultã numai manele”- declarã Stefan Gheorghiu, 46 de ani, domiciliat de trei ani în Salerno.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.