spot_imgspot_img
spot_img
9.3 C
Vaslui
02-dec.-2023

,,Nu voi renunta’’

- Advertisement -

BALCI… Conducerea FC Vaslui face tot posibilul pentru a-l forta pe Lopez Caro sã renunte la postul sãu, dar spaniolul se tine tare si strigã din gurã de sarpe cã nu îsi va da demisia si cã va încerca sã îsi facã în continuare treaba la echipã. Ciudat este cã nu are cu cine, jucãtorii fiind învoiti pentru câteva zile, motiv pentru care ieri nu s-au prezentat la niciunul dintre antrenamentele programate. Singurii fotbalisti care au venit sã sustinã sedinta de pregãtire au fost spaniolii lui, Rivas si Campano.

Fortat sã plece… O sãptãmânã de discutii a fost însuficientã pentru cele douã pãrti, conducerea clubului si antrenorul Caro, sã ajungã la un numitor comun în ceea ce priveste rezilierea contractului. Asa se face cã, desi toatã lumea îl vedea ca si dat afarã pe spaniol, acesta se încãpãtâneazã cu tãrie sã rãmânã în continuare pe banca tehnicã. Dacã alaltãsearã ar fi trebuit sã fie ultimul antrenament sustinut de Caro la Vaslui, ieri cei prezenti la stadion aveau sã aibã parte de o surprizã : ‘‘Mister’’ a venit cu tot staff-ul pregãtiti sã înceapã antrenamentul. Numai cã circul abia avea sã înceapã; niciun jucãtor, cu exceptia celor doi spanioli, nu s-a prezentat la sedinta de pregãtire, pe motiv cã au fost învoiti. Si aici au apãrut niste semne de întrebare, dupã ce unii jucãtorii au afirmat cã au fost învoiti de patron, iar altii cã le-ar fi dat liber chiar Lopez Caro. Chiar dacã ar fi vrut sã tinã antrenamentul cu cei doi fotbalisti, Caro nu ar fi avut cum deoarece, ieri dimineatã vestiarele erau încuiate. Securea rãzboiului dintre patron si antrenor a fost dezgropatã, finantatorul numindu-l pe spaniol impostor si acuzându-l voalat de faptul cã singura lui tintã este milionul de euro si cã programul jucãtorilor a fost modificat tocmai de el. În tot acest timp clubul negociazã cu alti antrenori pentru a prelua banca tehnicã, situatie bizarã, mai ales cã cel ce va fi numit în functie va trebui sã se suprapunã sarcinilor lui Caro. Dedesupturile contractului nu le permit oficialilor vasluieni sã îl demitã pe iberic, astfel cã mai mult ca sigur, dacã nu va pleca de bunã voie, Caro va rãmâne în continuare la club. Sunt sanse foarte mari sã fim o echipã unicat, cu doi antrenori principali…

“Caro este un impostor”

IRITAT… Finantatorul Adrian Porumboiu este într-o situatie dificilã, aceea de a nu avea ce face în fata unui spaniol ce tine cu dintii de contractul sãu. Disperat de rezistenta pe care Caro o opune, Porumboiu încearcã sã scoatã la ivealã faptul cã ibericul are ca unic scop clauza de un milion de euro.

“Cine nu-l lasã sã-şi facã meseria? Cînd i-am cerut programul, scria cã miercuri şi joi jucãtorii sînt liberi. Duminicã avem un amical cu Dacia Chişinãu. Erau secunzii lui acolo, colaboratorii, cei din conducerea clubului. A doua zi, cînd am mers la teren, am vãzut programul modificat, miercuri şi joi douã antrenamente, cînd jucãtorilor li s-a aprobat sã plece în acea perioadã. E o diversiune ordinarã. El vrea milionul de euro. Pentru mine el e un impostor, nu e antrenor. Eu le-am zis jucãtorilor cã Lopez Caro e antrenorul Vasluiului, dar vom mai aduce unul sau mai multi antrenori, ceea ce nu contravine clauzelor contractuale cu el”

“Nu renunt la Vaslui”

FERM… Caro nu are de gând sã îsi facã bagajele. Hulit de toatã lumea, spaniolul spune cã vrea sã facã performantã la Vaslui, dar pentru asta trebuie lãsat sã îsi facã meseria în continuare.

“Eu vreau sã spun doar cã nu am renuntat la postul de antrenor, sub nici o formã. Sã mã lase sã lucrez, asta le cer, sã-mi fac meseria. Am fãcut programul pentru sãptãmîna asta împreunã cu toatã lumea şi am gãsit toate uşile închise şi doar doi jucãtori de la antrenament. Nu mã simt trãdat de jucãtori, am primit telefoane, lumea mã sustine. Nu vreau sã spun nimic împotriva lor, îmi acordã tot sprijinul. Vreau sã fac o echipã, dar cer sã mi se dea timp pentru asta. Sunt foarte multe posibilitãti de a recupera ce am pierdut pânã acum. Într-adevãr, am început campionatul foarte prost, dar putem recupera. Fac din nou apel sã fiu lãsat sã-mi fac treaba.Ceea ce am discutat cu preşedintele Porumboiu despre contract, rãmâne între noi. Avem o clauzã de confidentialitate şi vreau s-o respect”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.