1.7 C
Vaslui
04-dec.-2022

NU VREA PRESIUNE

- Advertisement -

“Trebuie sã rãmânem cu picioarele pe pãmânt”

MODERAT Victoria obtinutã în fata formatiei FCM Târgu Mures nu l-a entuziasmat prea mult pe antrenorul Viorel Hizo. “Dulãul” le cere elevilor sãi sã rãmânã cu picioarele pe pãmânt si spune cã în lupta pentru câstigarea campionatului, FC Vaslui are un atu fatã de echipele din capitalã.

FC Vaslui trebuie sã câstige neapãrat partida de luni cu Universittatea Cluj, pentru a rãmâne în plasa liderului Otelul Galati, cu atât mai mult cu cât pentru “galben-verzii” vor urma douã deplasãri consecutive extrem de dificile. Viorel Hizo nu s-a arãtat entuziasmat prea tare dupã succesul de la Târgu Mures, ba chiar le-a cerut elevilor sãi sã nu îsi ia nasul la purtare. “Dulãul” spune cã FC Vaslui va avea rezultate foarte bune în continuare datoritã faptului cã echipa sa este scutitã momentan de presiunea ce se pune de obicei pe echipele din capitalã. “Nu trebuie sã ne luãm nasul la purtare, trebuie sã rãmânem cu picioarele pe pãmânt. Nu suntem din Bucuresti si asta e un avantaj pentru noi. Jucãtorii îsi vãd doar de treaba lor, în Bucuresti este o presiune fantasticã pe jucãtori, presiune a publicului, presiune a patronilor.” , a spus Viorel Hizo, antrenorul echipei FC Vaslui.

Bãtaie de joc: FC Brasov – FC Vaslui se joacã tot luni

Liga Profesionistã de Fotbal a stabilit ieri programul si televizãrile etapei a XXI-a din cadrul Ligii I. Pentru a treia oarã consecutiv FC Vaslui va fi nevoitã sã joace luni, meciul din deplasare cu FC Brasov urmând a se disputa pe data de 14 martie, de la ora 20:30.

Suporterii vasluieni se declarã scandalizati de faptul cã echipa lor este o victimã a televiziunilor, care cu largul concurs al Ligii Profesioniste de Fotbal , contribuie, spun ei, la distrugerea spectacolului întregii competitii. Fanii spun cã este inadmisibil ca o echipã sã fie programatã de trei ori consecutiv sã joace luni, si trag un semnal de alarmã spunând cã în curând tribunele stadioanelor vor fi si mai goale decât acum.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.