spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Nume noi la ISJ Vaslui!

- Advertisement -
INSPECTORI ȘCOLARI NOI… De la 1 septembrie, Anda Ștefănică va fi inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație și Mihaelia Lungu va fi inspector școlar pentru proiecte și programe europene.

NOUTĂȚI… Anul școlar 2023 – 2024 aduce două bârlădence în echipa Inspectoratului Școlar Județean Vaslui. Este vorba de profesoarele Anda Ștefănică și Mihaelia Lungu. Consiliul de Administrație al ISJ Vaslui a validat, săptămâna trecută, noi inspectori la departamentul de monitorizarea programelor privind accesul la educație, respectiv la departamentul de proiecte și programe europene.

Echipa de inspectori școlari din cadrul ISJ Vaslui a fost primenită! Dacă la vârful instituției rămâne aceeași echipă, noutățile vin la departamentele: monitorizarea programelor privind accesul la educație – unde inspector va fi profesoara Anda Ștefănică, respectiv la cel de proiecte și programe europene – unde noul inspector va fi profesoara Mihaelia Lungu. Începând cu luna septembrie, cele două profesoare își vor începe activitatea în cadrul echipei ISJ Vaslui.

Cadre didactice serioase, profesioniste și cu o experiență vastă în managementul educațional!

„Ambele colege sunt cadre didactice serioase și profesioniste. Anda Ștefănică are o experiență managerială vastă, atât ca inspector școlar – în anii din urmă a fost inspector la departamentul de management școlar, mentorat și educație permanentă , cât și ca director de școală – actualmente este director adjunct la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu din Bârlad. Și Mihaelia Lungu este un director cu experiență, activând în această poziție atât la Școala Gimnazială din Băcani, cât și la Școala Gimnazială „George Tutoveanu” din Bârlad. Pentru a avea rezultate pe măsură, în contextul aplicării noii legi a educației, este nevoie de oameni profesioniști și cu experiență! Le urăm bun venit în echipă și succes! În același timp, le mulțumim doamnelor Bahman și Păun, cele care au activat pe aceste funcții și care au rezultate excelente, dar care din motive obiective nu își mai pot continua activitatea!” – a precizat inspectorul școlar general adjunct, Andrei Huiban.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

18 COMENTARII

 1. Incompetente numite politic. 90% din functionarii statului nu ar rezista o luna de lucru la privat de incompetenti ce sunt. Huoooo, statul mafiot

 2. Iar matusalemica Anda Ștefănică-călugăreanu? Iar impertinenta asta?
  Dar un om normal la cap nu se gaseste?
  De fapt, cu huibanul acolo, cu puiul de securist in frunte, la ce sa te astepti?

  • Dna Stefanica a intrat in psd acum cateva luni. Trebuia sa i se dea o functie si a fost inventata pentru ea. Daca o intrebi cum se numeste functia pe care este, sigur nu stie sa reproduca in intregime numele functiei. Acestia sunt profesorii competenti, care la fiecare guvernare au alte functii. Exact ca ministrii care trec pe la toate ministerele de-a lungul carierei. Sunt curios ce scrie in fisa postului la inspectorul pentru monitorizarea programelor privind accesul la educatie. Pai cum putea ea sa stea mult timp sub comanda altui director? Sa traiasca verisoara, fost inspector general .

 3. Pe cind lista completa cu inspectorii scolari? se zvonea ca vor disparea ISJurile .. Traiasca Romania , Traiasca PSD, /Ceusescu … SI…..

 4. Mai sint la ISJ oameni care???????de ce nu iese la pensie cei care care … ex. soferul Nitoi , o viata a sovait o /a turnat oamenii la sefi pe ici pe colo,, si a mai adus si neamurile la ISJ,,, Are virsta de pensionare de mult . Oare sa traiasca Ignat care fu vecina? Andriescu e cel mai destept ? a facut dezastru prin sectoarele avute ,Sii citi ca el … Lefter e tinuta ca i- si repara masinile sefii la servisul ei ? gurile rele vorbesc ca si Ciulei e in plus ,,,, cind a fost adjuncta a primit calificativul satisfacator ,, noroc de seful Isj care amabil i a schimbat calificativul.

 5. trebuiau adusi mai multi Barladeni, si…. nu pe competente profesionale Singurul motiv a PSD sa distruga Liberalismul de la Barlad.Partdul care conduce CJ , dintotdeauna a propus echipa de inspectori la ISJ .
  Ca sa fie mai transparent ar trebui ca fiecare inspector sa primeasca recomandare scrisa de la formatiunea care la propulsat in functie , asa cum primeste inspectorul pentru rromi . si atunci nu ar mai fi discutii de studii, disteptaciune, ce a facut si ce face in viata particulara.

  • 🤣🤣In contextul în care PSD , face disponibilizări și reduceri de personal și pierderi, mărește taxele și impozitele la microfirme și iartă firmele ca Nokia, BRD, ING,BCR,COCA COLA,firme din producția de piese auto, etc ,care au declarat venituri 0. Bravo România,bravo București!!!

 6. Huiban Andrei un betiv xare bea pana se pisa pe el, motiv pentru care Veronica a si divortat de el. Betivanul ca sa o indulceasca un pic a puso pe Veronica directoare la Eminesc. Deparvati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.