spot_img
14.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Nunta anului în fotbalul gălăţean! Primarul Marius Stan îl însoară pe fundaşul Cristi Sârghi

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Cristian Sîrghi iese din rândul burlacilor, cu Gabriel Giurgiu naş, Laurenţiu Buş cavaler de onoare şi Marius Stan ofiţer de stare civilă. Celor trei li s-a permis să plece mai devreme din cantonamentul din Olanda pentru ultimele pregătiri înaintea nunţii din această seară

Mare meci, mare, diseară, cu prelungiri până-n zori, pentru fotbaliştii de la Oţelul! Din păcate, cu doar trei dintre jucători disponibili pentru acest joc special dedicat fundaşului Cristian Sîrghi şi alesei inimii sale, Anca. Antrenor va fi căpitanul echipei, Gabriel Giurgiu, asistat pentru o pregătire tehnico-tactică perfectă de soţia sa, Lavinia. Pe extremă va evolua Laurenţiu Buş, spre invidia celorlalţi membri ai familiei roş-alb-albastre, care îşi vor petrece noaptea în avion şi apoi în autocar, pe drumul de întoarcere din cantonamentul efectuat în Olanda. Nu va lipsi nici arbitrul, care va fi echipat obligatoriu în primele minute cu eşarfa în culorile naţionale care să-i ateste postura de înalt oficial. Este vorba de primarul Marius Stan, ex-directorul general al FC Oţelul.

Era cât pe ce să spună „DA” prin telefon

Cei trei fotbaliştii au beneficiat de înţelegerea antrenorului Dorinel Munteanu, care le-a permis să plece din cantonamentul din Olanda încă de joi, pentru a se pregăti cum se cuvine pentru acest eveniment marcant din viaţa Ancăi şi a lui Cristian. Povestea lor de iubire a început în urmă cu patru ani, iar în această după-amiază vor spune „DA” în faţa lui Marius Stan, cel care va oficia prima căsătorie din postura de primar tocmai pentru unul dintre fotbaliştii pe care el i-a adus la Oţelul. Ceremonia stării civile va avea loc în Grădina Botanică.

„Îmi pare tare rău că nu vor fi şi ceilalţi coechipieri lângă noi în acest moment. Asta este viaţa de fotbalist. Bine că am beneficiat de înţelegere şi am fost lăsaţi să plecăm mai devreme din cantonament, altfel aş fost nevoit să spun «DA» prin telefon”, a spus Cristi Sîrghi.

Anca şi Cristi îi vor avea ca părinţi spirituali pe Lavinia şi Gabriel Giurgiu, la debutul în cariera de naşi ai unui fotbalist. „Am mai fost naşi de două ori, dar Anca şi Cristi sunt primii noştri fini din lumea fotbalului”, a spus Gabriel Giurgiu. Mâna lor dreaptă la nuntă şi nu numai va fi Laurenţiu Buş din postura de cavaler de onoare.

www.viata-libera.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.