spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Nuntă în familia regală a Belgiei. Mireasa, prinţesa Maria Laura, a purtat o rochie mini de la Gucci

- Advertisement -

În weekend, a fost nuntă în familia regală a Belgiei, prințesa Maria Laura căsătorindu-se cu logodnicul ei William Isvy. Mireasa, care este una dintre nepoatele regelui Philippe, a făcut senzație la eveniment, grație ținutelor purtate. Dincolo de toate acestea, cuplul regal a ținut un moment de reculegere în memoria Reginei Angliei.

Cu toate că marile case regale ale lumii sunt îndurerate după moartea Reginei Angliei, familia regală a Belgiei a avut motive de sărbătoare. Prinţesa Maria Laura a Belgiei, una dintre nepoatele Regelui Philippe, s-a căsătorit, la Bruxelles, cu logodnicul ei, William Isvy. Evenimentul în sine a oferit imagini de vis.

Nuntă în familia regală a Belgiei

Acum, când întreaga planetă e cu ochii pe funeraliile Reginei Angliei, belgienii au avut parte de o nuntă. Și una cum numai la casele regale poți vedea. Prinţesa Maria Laura a Belgiei, una dintre nepoatele regelui Philippe, s-a măritat cu iubitul ei, William Isvy, anunță revista People. Mireasa este fiica cea mare a prinţesei Astrid (sora mai mică a Regelui Philippe) și a prințului Lorenz…https://www.bzi.ro/nunta-in-familia-regala-a-belgiei-mireasa-printesa-maria-laura-a-purtat-o-rochie-mini-de-la-gucci-4542617?utm_source=website&utm_medium=top-stiri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.