spot_img
14.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Nuntã mare în familia primarului Vasile Pavãl (foto)

spot_imgspot_img
- Advertisement -

CASÃ DE PIATRÃ…Clipe fericite în familia primarului Vasluiului, Vasile Pavãl. Sebi, bãiatul cel mic, a pus capãt burlãciei si si-a unit destinele cu o frumoasã blondã, tot din Vaslui. Evenimentul anului din judet a surprins prin simplitatea lui, singura noutate fiind numãrul mare de invitati, aproape 450 de nuntasi, dintre ei foarte multi tineri, prieteni ai proaspãtului cuplu. La Starea Civilã, Gabriela si Sebi au spus „DA” chiar în fata sefului Dacian Dumitriu, iar cununia religioasã a fost oficiatã de pãrintele protopop, Vasile Pãrcãlabu, la biserica „Adormirea Maicii Domnului”.

Sebi, bãiatul cel mic al primarului Vasluiului si-a pus pirostriile. Fãrã prea multã vâlvã si fãrã fite, evenimentul a trecut aproape neobservat în oras. Nuntasii nu au fost alesi pe sprânceanã, asa cum s-ar fi crezut, prezenti fiind foarte multi tineri, prieteni cu cei doi însurãtei. Dintre vip-urile orasului au fost invitati doar prietenii apropiati de familiei ai primarului. În total au fost aproape 450 de nuntasi, care au gãsit pe mese un meniu traditional, din care nu au lipsit sãrmãlutele în foi de vitã cu smântãnã si pestele românesc. Poate singura extravagantã a evenimentului a fost barul mobil, unde cel mai cunoscut barman din oras, Andrei a preparat cocktail-uri pentru cei care au vrut altceva decât celebrele vinuri de la Husi. Formatia care a cântat la nunta anului n-a fost vreun nume consacrat din showbizul românesc, ci niste tineri din Bacãu (formatia Nostalgic). N-au fost numere cu magicieni si nici vreun numãr artistic special, dar mesenii s-au distrat si au dansat pânã dimineatã. „Parcã lumea mai astepta ceva, vreun numãr mai special, care nu a mai venit. A fost totul simplu si discret, iar lucrul acesta m-a cucerit si m-a fãcut sã mã simt bine si sã uit cã sunt la nunta, unde primarul a fost socrul mare. Au cântat niste tineri anonimi din Bacãu si cotati sub formatiile de top ale Vasluiului, dar a fost minunat. Muzica lor curatã ne-a tinut pe ringul de dans pânã-n zori”, ne-a spus unul dintre participanti.

Rochia de mireasã a Gabrielei, fãrã cristale swarovski

Mireasa, Gabriela a îmbrãcat o rochie distinsã, care nu a purtat semnãtura vreunui designer de top. Cunoscãtorii au spus cã rochia miresei a fost una de bun gust si deosebitã, însã nu foarte scumpã. Mirele a purtat un frac elegant, negru. Simplitatea cuplului si felul cum s-au îmbrãcat denotã faptul cã si-au dorit sã nu epateze. Nasii nu sunt nume sonore si nici nu fac parte din pãtura bogatã a orasului. Ei sunt de vârstã apropiatã cu Gabriela si Sebi. Nasul e medic într-un spital din Iasi, iar sotia sa, Diana Grapa este o tânãrã judecãtoare de perspectivã de la Judecãtoria Vaslui. Si vestimentatia acestora a fost deosebitã si de bun gust. Doar coafura nasei a iesit în evidentã, în sens pozitiv, dând culoare unui eveniment monden al orasului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.