spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
25-sept.-2023

NYT: Pompierii români, eroi în Grecia. Localnicii îi laudă: „Sunt niște mașini. Chiar nu le este frică, suntem norocoși că sunt aici”

- Advertisement -

Pompierii români, care au fost trimiși să-i ajute pe cei greci în lupta cu incendiile devastatoare, au fost lăudați de localnicii din Grecia, dar și de autorități. Un sătean a spus despre ei, pentru The New York Times, că „sunt niște mașini” și că „sunt norocoși că sunt acolo”.

Grecia a fost devastată de incendii, în această vară. Alte națiuni de pe coasta mediteraneană, precum Italia, Spania și Franța, se confruntă cu provocări similare, în timp ce în alte părți ale continentului au avut loc furtuni și inundații puternice. Combinația de valuri de căldură și vânturi puternice i-a copleișit pe pompierii greci care, spun criticii, nu au resursele necesare pentru a face față sezoanelor obișnuite de incendii, darămite megaincendiilor care fac ravagii în acest an.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/nyt-pomperii-romani-eroi-in-grecia-localnicii-ii-lauda-sunt-niste-masini-chiar-nu-le-este-frica-suntem-norocosi-ca-sunt-aici-2487403

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.