spot_imgspot_img
spot_img
0.1 C
Vaslui
07-dec.-2023

O adolescentă din Dumești și-a ucis pruncul abia născut, apoi l-a aruncat în wc-ul din curte

- Advertisement -

 

Dupa ce a nascut, fata ar fi aruncat pruncul în wc-ul din fundul curții

O adolescentă în vârstă de 17 ani din comuna Dumești este bănuită că și-ar fi ucis pruncul nou-născut, apoi l-ar fi aruncat în wc-ul din fundul curții. Fapta oribilă nu s-ar fi aflat dacă tânăra nu ajungea zilele trecute la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Internată la unitatea medicală cu hemoragie, fata nu a recunoscut cadrelor medicale că a fost însărcinată, însă în urma controlului ginecologic, sarcina nu a mai putut fi negată. Conform precedurilor, medicul ginecologic a anunțat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean cu privire la acest caz. În urma acestei sesizări, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi ai Serviciului Criminalistic s-au deplasat la Dumești unde au derulat activităţi specifice de cercetare. ” La data 18 septembrie 2023, ora 15.52, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, cu privire la faptul că, la unitatea medicală sus-menționată s-a prezentat o minoră, în vârstă de 17 ani, care prezenta caracteristicile unei nașteri în afara unei unități spitalicești. În baza sesizării, a fost constituită o echipă operativă formată din polițiști ai Serviciului Investigații Criminale și ai Serviciului Criminalistic, care a derulat activități specifice de cercetare în localitatea/comuna Dumești, județul Vaslui. Urmare a primelor cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că minora ar fi născut un făt, în cursul săptămânii trecute, în interiorul unui grup sanitar al unei gospodării din localitatea sus-menționată. Cadavrul nou-născutului a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. La data de 19 septembrie 2023, avand în vedere faptul că exista suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni contra vieții, cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârșită de către mamă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. Cazul este cu atât mai șocant cu cât fata este premiantă la școală și provine dintr-o familie liniștită. Aceasta ar fi avut o idilă cu un băiat din Rafaila.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

    • profesorii nu dispun de resurse materiale necesare explicarii la rece a sexului. O profesoara virgina sau un prof. labagiu nu dispune de abilitati suficiente pentru explicarea beneficiilor sexului , si mai mult cind , unde si cu cine sa l faca .
      Cea mai buna educatie se face la casele de tolerante. ce tot se coteste si in celalalte tari exista asa ceva

  1. Biata fetita. O fi trecut prin bratele lupului? Daca nici nu stia cu cine e …. daca e rroma.. iar vine bulibasa si o da la pace…. cu celalalte cazuri ce au facut.. politisti nimic nimic, inchis cazul..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.