O altă minoră şi-a luat lumea-n cap

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare continuă activităţile de căutare în vederea depistării unei minore de 14 ani care a plecat de acasă pe 9 martie şi nu a mai revenit.

Dispariţia a fost reclamată de mama fetei, în aceeaşi zi, cînd femeia de 31 de ani, din localitatea Dragomireşti, a anunţat că fiica sa, Drăghiceanu Petronela-Maria, de 14 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Adolescenta are o înălţime de circa 1,55 m, aproximativ 40- 50 de kilograme, păr şaten, ochi căprui şi constituţie astenică. La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac roşu cu glugă, pantaloni tip jeans albaştri, palton bleumarin, fiind încălţată cu adidaşi maro.

Poliţiştii au efectuat verificări pe raza localităţii Dragomireşti, precum şi a localităţilor limitrofe, în vederea depistării acesteia, dar fără folos, astfel că cer ajutorul populaţiei. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorei este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. …https://monitorulneamt.ro/o-alta-minora-si-a-luat-lumea-n-cap/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ