19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

O asistentă medicală de la Spitalul de Recuperare din Iași a fost dată afară după ce a intrat în conflict cu managerul Carmen Cumpăt pentru că sesizase un concurs trucat

Noi probleme pentru managerul Carmen Cumpăt de la Spitalul de Recuperare din Iași care s-ar putea alege cu un dosar penal dacă procurorii îşi fac treaba şi se autosesizează. Totul începe din anul 2017 când asistenta medicală Oana Manolachi a sesizat faptul că un concurs din interiorul unităţii medicale ar putea fi trucat.

De atunci au început şi problemele asistentei care lucrează la spitalul din Iași iar în septembrie 2021 a fost dată afară de conducerea unităţii medicale.

O asistentă medicală de la Spitalul de Recuperare din Iași hărțuită de șefi după ce a denunţat un concurs trucat

Povestea terminată rău pentru Oana Manolachi a început în 2017 în momentul când aceasta a candidat pentru funcția de asistent șef al secției de Neurologie. Aceasta a sesizat instanţă pentru că a observat faptul că un anumit candidat este favorizat iar criteriile de la concurs sunt puse în aşa măsură încât rezultatul să fie unul previzibil.
Judecătorii au confirmat suspiciunile femeii şi chiar a anulat concursul respectiv. Din acel moment, Oana Manolachi a început să fie hartuita de conducere până a fost dată afară…https://www.bzi.ro/o-asistenta-medicala-de-la-spitalul-de-recuperare-din-iasi-a-fost-data-afara-dupa-ce-a-intrat-in-conflict-cu-managerul-carmen-cumpat-pentru-ca-sesizase-un-concurs-trucat-4321174?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here