spot_imgspot_img
7.4 C
Vaslui
01-mart.-2024

O axă rutieră care leagă nordul de sudul Galațiului, modernizată de la zero. Investiție record de 75 milioane de euro

- Advertisement -

Investiție record pentru o axă rutieră importantă care va lega nordul de sudul Galațiului. 60 de kilometri de drum vor fi modernizați de la zero cu 75 de milioane de euro.

Este vorba despre o axă rutieră care străbate județul Galați de la nord la sud. Autoritățile județene au semnat joi, 25 ianuarie 2024, contractul de finanțare pentru modernizarea a aproximativ 60 de kilometri de drum județean, pe ruta: Bălăbănești – Bălășești – Ciureștii Noi – Ciureștii Vechi – Cotoroaia – Cerțești – Blânzi – Corod – Valea Mărului – Slobozia Conachi – Schela (ferma de la Greaca) – Șendreni (extravilan) – intersecția cu DN25 (pod sat Traian). Valoarea investiției este de peste 363 de milioane de lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul Regional Sud-Est.

„Este primul contract semnat în regiunea noastră pe acest program cu fonduri europene.  În cadrul acestei investiții, vom moderniza de la zero aproape 60 de kilometri de drum, cu o cofinanțare de doar 2% din bugetul Consiliului Județean”, a anunțat Costel Fotea, președintele CJ Galați…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/o-axa-rutiera-care-leaga-nordul-de-sudul-2334548.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.