spot_img
17.3 C
Vaslui
30-mai-2023

O barjă cu 1.500 de tone de cărbune din Rusia s-a scufundat în Portul Constanța. Anchetatorii iau în calcul două ipoteze

spot_imgspot_img
- Advertisement -

O barjă încărcată cu 1.500 de tone cărbune din Rusia s-a scufundat în Portul Constanței. Nu se cunosc încă motivele acestui accident, dar Garda de Mediu este în alertă din cauza riscului de poluare.

Barja fusese încărcată cu aproape 1500 tone de cărbune, în dana 119 a portului Constanța, iar apoi a fost dusă în dana 99 pentru a se alătura convoiului cu mai multe barje care urmau să plece spre Canalul Dunăre Marea Neagră. Acolo, barja a început să ia apă și, deși muncitorii au încercat să o pompeze, barja s-a scufundat.

Pentru că incidentul a avut loc in imediata apropiere a danei, traficul naval nu a fost pus in pericol, au transmis autoritățile portului Constanța.

Autoritatea Navală Română a dispus efectuarea unei anchete…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/o-barja-cu-1-500-de-tone-de-carbune-din-rusia-s-a-scufundat-in-portul-constanta-anchetatorii-iau-in-calcul-doua-ipoteze-1935489

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.