spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

O bârlădeancă, elevă la Școala de Poliție, gest impresionant!

spot_imgspot_img
- Advertisement -
GEST UMANITAR… Eleva de la Școala de Poliție Câmpina, Andreea Elena Șușnea din Bârlad a făcut un gest extraordinar!

FELICITĂRI… Andreea – Elena Șușnea, din Bârlad, este elevă la Școala de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și, fiind în practică, a făcut un gest deosebit. Aceasta a găsit în toaleta unei benzinării un rucsac cu 1400 de euro în el! Viitoarea polițistă a făcut mici cercetări , a găsit proprietara și i-a returnat rucsacul. Proprietara este o femeie din Republica Moldova, care a rămas uimită de gestul tinerei!

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui încurajează actele civice și mulțumește întodeauna cetățenilor și polițiștilor care înțeleg să fie onești și să contribuie la bunul mers al societății. Astăzi, aducem în atenția opiniei publice gestul unei eleve de la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, aflată în practică la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, care a găsit în grupul sanitar al unei stații de carburanți din Bârlad un rucsac și a efectuat demersuri pentru a restitui bunul găsit proprietarului.

„La data de 7 aprilie a.c., ora 22.00, elev ȘUȘNEA Andreea-Elena, aflată în timpul liber, a găsit în grupul sanitar al unei stații de carburanți, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, un rucsac. Colega noastră a efectuat verificări, a identificat și contactat proprietarul rucsacului, însă nu l-a putut întâlni decât în cursul dimineții următoare, întrucât familia care a uitat rucsacul la Bârlad plecase la drum și ajunsese deja în județul Sibiu.

Proprietara rucsacului, o doamnă de 36 de ani din localitatea Orhei – Republica Moldova, și familia acesteia, soț și 2 copii minori, au fost bucuroși să vadă că bunurile din rucsac (pașapoartele familiei, 1.400 de euro, telefoane mobile și bunuri personale) au fost în siguranță și le-au putut primi înapoi, fiind plăcut surprinsă și impresionată de fapta colegei noastre. Andreea Elena are 20 de ani, este din Bârlad, este elevă în anul I la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina și din luna februarie a.c. efectuează stagiul de practică la Biroul Rutier Bârlad”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Daca rucsacul ar fi apartinut unui cetatean roman si ar fi fost gasit de catre o mutanta (moldoveanca corcita cu rusi,din Basarabia),cu suma declarata in articol, atunci garantat mutanta nu ar fi returnat banii,asta e si motivul pentru care a ramas uimita de gest

  2. Poate o fi asa dar multi dintre milițieni…sunt nesimțiți…ii recunoști dupa cum deschid gura si articulează un singur cuvânt asa ca foarte mic raportul dintre exemple si personal…inca mai au apucături de comuniști….chiar si copchii aia derbedei…nu sunt in stare să vorbească civilizat….ar trebui excluși în secunda doi de acolo ca nu i pe tarlaua lu mă-sa unde dirijează vaca cum vreau eu.Sunt platiti din bani publici…daca nu ti convine mars la cules sparanghel în Germania…unde esti mai bine plătit și decat cel mai bazar milițian….cu șapte epoleți si 3 kg de insigne….in piept.Vai de cursul ei societate….daca milițienii sunt niste infractori…..stati numai o ora la stiri pe tv si te crucesti cand vezi: milițieni bătuți la volan, care si-a omorât nevasta, si-a călcat în picioare femeia, le-a rupt gâtul la copii lui…te caci pe tine în ce societate bolnavă ne aflăm….lipsita de empatie, mila( cum ne învață popa la biserica de mici) de respect nici nu poate fi vorba la ce ura avem unii pe alții încă din familie.asa ca nu ramane decat sa ne trezim cu totii…ca nu ajungem nicăieri asa…doar sa mai vina cate vre-un cutremur de vreo 7-8 grade….ar fi o speranță….ori ne face mai rai ori ne omoară pe toti.ceva trebuie…prea ne batem joc unii de alții.

  3. A cui o fi că tot o promovează „presa” locală insistent?…ce a făcut așa ieșit din comun?…căutați loc de făcut o statuie „jurnaliștilor”…p.s. voi cei din presă când descoperiți o știre wow, de ce nu vă faceți cunoscuți? 😀😃🙂

  4. Ce zile am mai ajuns, normalitatea sa devina eroism
    Si de ce mă rog e catalogat ca gest impresionant ? ca n-a furat ?
    Însușirea bunurilor pierdute este catalogata ca si furt, fapta care se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau amendă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.