spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

O bârlădeancă în fruntea TVR 1: Diana Pascal!

- Advertisement -
Diana Pascal

BRAVO!… Diana Pascal, o bârlădeancă cu state vechi în televizunea națională,  a fost numită director al TVR 1, în locul Carlei Tompea. Începând de la 1 februarie, principalul canal al TVR este condus de Diana Onea Pascal, actual director de programe.  Diana Pascal  este  din Bârlad, tatăl său fiind regretatul rugbyst  și consilier local bârlădean, Ilie Pascal.  Ea a fost angajată  la TVR ca producător. Printre altele, s-a ocupat de emisiunea „Câștigă România”, cu Virgil Ianțu. Ea face parte și din rândul producătorilor Festivalului Internațional „George Enescu”. Diana Pascal a învățat la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad, apoi la Universitatea din București.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Bine ca ati dat stirea voi ca altfel Red Bull isi aroga, pe site-uș Primariei meritul de a o numi dorector pe Diana! Sau paote o angaja la fel cum a facut si cu Andreea?

    • Când foamea te transforma in fiară turbată, foamea de ura, foamea de invidie.Cand fiară turbată se zvârcolește ca o Satana.. ,frustrată fiind de ura satanică care sălășluiește în el,și leac nu exista Doar la Socola ar trebui internată satana.Internata și salvată..Du te Satana,du te la Socola,poate mai sunt șanse să intri în rândul lumii normale,poate..,du.teeeeeee,invartindu te .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.