spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

O bârlădeancă studentă la Conservator are nevoie urgent de ajutor pentru a trăi! (VIDEO)

- Advertisement -

STRIGĂT DE AJUTOR… Atunci  când  ești tânăr, la 23 de ani, îți proiectezi, imaginar, o viață pe care vrei să o trăieșți fără ezitări și piedici! O viață plină de oportunități, speranțe, visuri și simți că nimeni nu te poate împiedica să le îndeplineșți. Gabriela, născută și școlită în muzică la Bârlad, o fătă ambițioasă, caldă, cu suflet bun, mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, pornise deja pe cărarea vieții pe care și-o dorea, când soarta a îngenunchiat-o. De mică iubește muzica, îl iubește pe Dumnezeu și, mai ales, iubește oamenii.  Visurile i s-au năruit pe 18 august când a fost internată de urgență în Iași, din cauza unei hemipareze pe partea stânga. Pe 7 septembrie, părinții primesc diagnosticul de Gliom difuz emisferic Grad IV, o tumoră cerebrală rar întâlnită, pentru care acum cer ajutor atât de la Dumnezeu cât și de la noi, cei care putem să o ajutăm!

Oricât de trist ai fi, Gabriela reușește să te facă să zâmbeșți și să uiți, pe moment, de greutăți. Pasionată de muzică, absolventă a Școlii de Muzică și Arte Plastice „N.N., Tonitza” din Bârlad, în prezent este studentă la Conservator în București , unde excelează  în interpretarea instrumentului ei de suflet, flautul, fiind invitată la diverse concerte individuale, dar și alături de grupul din care face parte – „Enjoy Group”! Visurile i s-au năruit pe 18 august când a fost internată de urgență în Iași, din cauza unei hemipareze pe partea stânga. I s-a făcut urgent un CT, urmat de 2 RMN-uri, puncție lombară, EEG și analize complementare. Ridicându-se suspiciunea de tumoră, i se efectuează o biopsie și de aici începe coșmarul familiei lui  Willy Cotruț . Viața li s-a schimbat la 180 grade când rezultatul a căzut ca un fulger pentru ei. Viața iubitei lor fiice atârna de un fir de ață! Pe 7 septembrie primesc diagnosticul de „Gliom difuz emisferic Grad IV”, o tumoră cerebrală rar întâlnită.

Coșmarul părinților! Boala este galopantă, au mare nevoie de ajutor!

S-au trimis scrisori la clinici specializate în astfel de tumori, în străinătate și în România. Dacă nu este efectuată urgent operația de rezecție a tumorii, viața Gabrielei e în pericol. Totul se întâmplă fulminant! Spitalele din România nu dispun de aparatură specială, așa încât după intervenția chirurgicală Gabriela să nu rămână complet paralizată. Din acest motiv, este nevoie să ajungă urgent în străinătate, însă părinții nu dispun de suma necesară. Din informațiile deținute de familie, suma necesară ar fi în jur de 70.000 – 100.000 de €, în funcție de spitalul din străinătate care va accepta cazul Gabrielei, pentru că se ține cont de diagnosticul pus și de gravitatea cazului.

„Dragii mei, vă rugăm din suflet să îi oferiți Gabrielei șansa să poată zâmbi în continuare, să poată să ne bucure cu minunata ei muzică, să umple în continuare file de poveste în cartea vieții ei! O carte care, deși conține realizări, încă are file foarte puține! Gabriela are nevoie de ajutor și susținere financiară urgentă pentru că timpul este extrem de limitat și se scurge în ritm alert! De aceea am inițiat această campanie fără să avem toate datele concrete, pentru că totul depinde de comisia medicală! Odată dat acceptul, totul trebuie să se realizeze cu rapiditate și precizie. Vă vom ține la curent cu orice noutate! Fiecare sumă, oricât de mică, contează! Din puțin se face mult și șansele pentru efectuarea intervenției cresc! Puteți să vorbiți cu tatăl Gabrielei, Willy Cotruța, telefon 0740108225, care vă poate preciza cum puteți să o ajutați pe fiica sa”, a precizat Ana-Camelia Niculescu, mătușa Gabrielei și sora pastorului Willy Cotruța, cea care a făcut apelul pentru salvarea nepoatei sale, Gabriela!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Numai părinte sa nu fii in astfel de situații! Din păcate, in țara asta mizera, trebuie sa ne ajutam unii pe ceilalți. Statul nu știe decât să-ți pună piedici și sa te lase pe cont propriu.
    Dna Mironică, ați uitat un lucru foarte esențial in acest articol și anume conturi unde oamenii, cu suflet bun, pot dona. Toți suntem prinși in rutina zilnică si poate nu reușim sa contactam tatăl, dar putem copia si transfera foarte ușor dacă avem la îndemâna conturile. O alta greșeala este numărul public al tatălui. Pe lângă oamenii de buna credință, mai sunt si oameni care vor cere ajutor din partea lui pentru propria persoana. Se pierde timp esențial in acest joc de ping-pong, nimeni nu retine contul pe de rost, iar oamenii sigur sunt prinși între spitale, serviciu si familia care are nevoie de susținere morala.

  2. Copil frumos! În ce țară trăim.
    În Europa civilizată asigurarea de sănătate acoperă tot.
    La noi au grijă de pensii speciale în loc de oamenii în nevoie.
    Doamne ajută, ca OAMENII să te audă și fie totul bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.