8.9 C
Vaslui
21-mart.-2023

O bătrână al cărei apartament a luat foc a impresionat pompierii după ce a oprit extinderea incendiului la vecini

- Advertisement -

Pompierii din Roșiorii de Vede au fost impresionați de curajul și cunoștințele unei bătrâne de 75 de ani, care nu doar că s-a autoevacuat din apartamentul care i-a luat foc, dar a și reușit să limiteze incendiul.

Salvatorii au fost chemați sâmbătă să intervină, într-un bloc de pe strada Sănătății, din municipiul Roșiorii de Vede, unde un incendiu a izbucnit într-un apartament, la mobilierul și materialele textile dintr-o cameră.

Proprietara, în vârstă de 75 de ani, care se afla într-o altă cameră la momentul izbucnirii incendiului, a reușit să iasă rapid din apartament și să ceară ajutorul vecinilor.

Incendiul a fost stins în limitele găsite, focul distrugând elementele de mobilier dintr-o cameră, un televizor și un covor. Pompierii au remarcat curajul și cunoștințele bătrânei, deoarece aceasta a închis toate ușile din apartament înainte de a merge pe casa scării, limitând astfel aportul de oxigen și propagarea flăcărilor la bunurile din alte încăperi”, precizează ISU Teleorman…https://adevarul.ro/stiri-locale/alexandria/o-batrana-al-carei-apartament-a-luat-foc-a-2238126.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.