spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
02-dec.-2023

O bunicuță a altoit un hoț care a venit să fure și care a reușit să scape cu fuga!

- Advertisement -
HOȚ BĂTUT!… Bărbatul cercetat ar fi pătruns în locuința unei femei în vârstă de 82 de ani, din localitatea Vutcani, de unde ar fi încercat să sustragă sume de bani, dar a fost bătut și fugărit.

BĂTRÂNA CURAJOASĂ… O femeie de 82 de ani a scăpat cu curaj de un hoț, care, în plină noapte, venise să îi fure banii! Bărbatul a pătruns în locuința ei, din localitatea Vutcani, de unde ar fi încercat să sustragă bani și alte valori. Bărbatul a fost surprins de persoana vătămată, care a început să strige la el și să-l altoiască, hoțul bătut a scăpat dar nu a reușit să fure nimic. Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au documentat și probat activitatea infracțională a bărbatului, domiciliat în comuna Adămuș, județul Mureș, anchetat de săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat. Pentru fapta sa, bărbatul a primit măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 42 de ani, care locuiește fără forme legale în comuna Vutcani, județul Vaslui, bănuit de comiterea unei tentative la infracțiunea de furt calificat, în noaptea de 28/29 iulie a.c., la o locuință din Vutcani. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 27/28 iulie a.c., ora 2.00, bărbatul cercetat ar fi pătruns în locuința unei femei, în vârstă de 82 de ani, din localitatea Vutcani, de unde ar fi încercat să sustragă sume de bani. „Bărbatul ar fi fost surprins de persoana vătămată, motiv pentru care și-ar fi asigurat scăparea, fără a sustrage bunuri sau valori. Sesizarea a fost primită în data de 29 a.c., la ora 09.05, prin 112, iar ca urmare a activităților specifice desfășurate, în aceeași zi, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii. Față de bărbatul de 42 de ani a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.