spot_img
21.8 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

O candelă a făcut scrum casa parohială de la biserica Precista Veche din Piatra Neamţ

- Advertisement -

Intervenţia pompierilor militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“ din Neamț au reuşit să limiteze proporţiile dezastrului, dar imobilul nu mai poate fi folosit. În pericol a fost şi un bloc de locuințe.

Flăcările la imobilul situat pe pe Bulevardul Decebal din Piatra Neamţ au fost observate în ziua de vineri, 23 februarie 2024, după lăsarea întunericului.

Apelul pentru intervenţia cadrelor de la ISU a fost primit la dispecerat la ora 20:01, la locul indicat fiind trimise patru autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Misiunea pompierilor s-a concentrat pe împiedicarea extinderii şi lichidarea incendiului, operaţiunile terminându-se după ora 22.00, flăcările provocând daune importante, fiind distrus acoperişul construcţiei pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi şi o anexă din lemn de 12 metri pătraţi.

„De asemenea, au fost afectate diverse bunuri din interiorul unei camere. „Focul deschis în spaţii închise (candelă) a fost cauza probabilă de producere a incendiului“, a declarat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/o-candela-a-facut-scrum-casa-parohiala-de-la-2342636.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.