15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

O casă a ars la Barboși, iar proprietarii au fost duși la spital, în stare de șoc după ce și-au văzut locuința mistuită de foc!

DRAMATIC… Un aragaz defect a provocat un dezastru pentru o familie din localitatea Barboși! Din cauza aceste mașini de gătit defecte, astăzi în imobil a izbucnit un incendiu violent. Casa a fost distrusă de foc, iar proprietarii locuinței au fost transportați la spitalul din Huși, după ce au făcut atacuri de panică, văzând că rămân pe drumuri, doar cu hainele de pe ei, în plină iarnă.

“Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Barboși, comuna Hoceni. Inițial nu se știa nimic despre proprietarii locuinței. La intervenție a participat și SVSU Hoceni. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent în trei încăperi și la nivelul acoperișului, cele două persoane din interior autoevacuându-se. Cele două persoane au suferit atacuri de panică și au primit primele îngrijiri medicale de la echipajul ambulanței SMURD. Ulterior, cele două persoane au fost transportate la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” din Huși. Intervenția a fost îngreunată de vântul puternic, dar după circa 80 minute, incendiul a fost lichidat. Au ars, aproximativ 50 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, trei încăperi ale locuinței precum și bunurile aflate în interior. A fost salvată o cameră a locuinței și două anexe gospodărești.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o mașină de gătit care prezenta defecțiuni”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here