-1.1 C
Vaslui
04-feb.-2023

O casă din Bârlad a ars în totalitate, focul fiind pus intenționat! (FOTO)

- Advertisement -

PIROMANIE… Pe strada Ioan Slavici din Bârlad membrii unor familiii s-au certat cu atâta “foc” încât au dat și casei… foc. Pentru a putea stinge vâlvătaia, a fost necesară intervenția forțelor de ordine. Culmea era că alte trei case, ale vecinilor, se aflau în pericol, iar interveneția pompierilor a făcut ca acest lucru să nu se întâmple. “Nu au existat persoane rănite sau intoxicate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere”, a precizat Marius Stanciul d ela ISU Vaslui.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din cartierul Podeni, strada Ioan Slavici. La sosirea echipajelor de intervenție, în zonă avea loc un conflict între membrii unor familii, astfel că a fost necesară intervenția forțelor de ordine. Incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregii locuințe și exista pericol de propagare a flăcărilor la alte trei imobile.

“Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru limitarea și lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecția bunurilor aflate în pericol. Locuința cuprinsă de flăcări și bunurile aflate în interior au fost degradate în proporție de peste 80%. Celelalte locuințe aflate în pericol au fost salvate. De asemenea, din locuința cuprinsă de flăcări a fost salvată și o pisică.”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Circumstanțele acestei acțiuni intenționată sunt cercetate de reprezentanții Politiei Municipiului Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.