O decepție în dragoste după divorț s-a terminat tragic. Fostul soț al unei asistente de la Neurochirurgie și-a ucis mama chiar de ziua acesteia. După ce a comis crima, a așteptat poliția lângă cadavru

Un ieșean a sunat ieri la un post de televiziune național și a anunțat că și-a ucis propria mamă. Daniel Amarandei (39 de ani) a fost săltat de polițiști și transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice. Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice, acesta fiind internat în trecut la Spitalul „Pădureni-Grajduri”

Crimă odioasă, la Iași! Un individ este suspectat că și-a ucis propria mamă, în vârstă de 72 de ani. Daniel Amarandei (39 de ani) este un ieșean cunoscut cu afecțiuni psihice. Din câte se pare, a lucrat ca instalator la Gaze, însă în urmă cu mai mulți ani a divorțat de soția sa, asistentă la spitalul de Neurochirurgie. Asta l-ar fi afectat enorm de mult și a trecut dintr-o depresie în alta. De altfel, el a fost internat vreme de mai mulți ani la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță „Pădureni – Grajduri”. Numai că, în urmă cu un an, judecătorii l-au lăsat în libertate pe individ, obligându-l să ia tratament medical pentru afecțiunile psihice de care suferă.

Totuși, nu se știe dacă acesta și-a mai urmat sau nu tratamentul. Cert este că, în cursul zilei de ieri, el a izbucnit într-un acces de furie și i-a tăiat gâtul propriei mame, chiar în ziua în care aceasta își sărbătorea ziua de naștere. După ce a înțeles ce a făcut, ieșeanul a pus mâna pe un telefon și a sunat la o televiziune națională, unde a anunțat moderatorul că și-a omorât propria mamă. Moderatorul a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Alerta a fost, astfel, dată, iar oamenii legii au plecat către domiciliul ieșeanului, unde au descoperit un tablou de groază. Femeia de 72 de ani a fost găsită într-o baltă de sânge, fără suflare. Cadavrul victimei a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală din Iași, pentru efectuarea necropsiei.

Ieșeanul, ridicat de oamenii legii și dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”

Anchetatorii ieșeni au precizat că, după ce au efectuat cercetările de rigoare, l-au ridicat pe suspectul Daniel Amarandei (39 de ani) și l-au dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice. …https://www.bzi.ro/o-deceptie-in-dragoste-dupa-divort-s-a-terminat-tragic-fostul-sot-al-unei-asistente-de-la-neurochirurgie-si-a-ucis-mama-chiar-de-ziua-acesteia-dupa-ce-a-comis-crima-a-asteptat-politia-langa-cadavru-4159357?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ