spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

O decizie ce privește direct 22.000 familii de ieșeni, aprobată ieri. Primarul: „Vrem să găsim un partener”

- Advertisement -

Primăria Iași are undă verde să organizeze licitația pentru concesionarea sistemului de termoficare. Consiliul Local (CL) a aprobat ieri documentația necesară. Planul municipalității este de a concesiona această activitate pentru o durată care poate ajunge până la 18 ani.

„Vrem să ne găsim un partener care să se ocupe de termoficare. Această activitate vizează, printre altele, obligațiile de a asigura continuitatea, producerea, transportul și distribuția, inclusiv facturarea la punctele de consum. În paralel, noi vom continua invesțiile asumate, exact cum am funcționat și pe durata celuilalt contract, când am avut un alt operator”, a declarat ieri primarul Mihai Chirica.

Veolia a stat 10 ani la Iași

Municipalitatea a preluat sistemul de termoficare în vara anului 2021, după ce, timp de aproape 10 ani, de această activitate s-a ocupat grupul francez Veolia. Operatorul s-a retras de la Iași, dar și din alte zone din țară, invocând pierderi financiare mari…https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/o-decizie-ce-priveste-direct-22-000-familii-de-ieseni-aprobata-ieri-primarul-vrem-sa-gasim-un-partener–1628712.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.