spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
25-feb.-2024

O doctoriță de la Spitalul Moinești și o asistentă de la SJU Bacău, decorate de preşedintele Iohannis, de 1 Decembrie

- Advertisement -

Printre decoraţiile acordate de preşedintele Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Naţionale se numără şi cele ale unor cadre medicale din Bacău.

Este vorba despre un medic şi o asistentă care au dat „dovadă de profesionalism şi implicare în contextul măsurilor de combatere a pandemiei”. Dr.Nina Anghel, medic ATI de la Spitalul Moineşti, a primit Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler, iar Medalia „Meritul Sanitar” clasa a III-a a fost conferit asistentei medicale Bordianu Gabriela Ioana, tot din Bacău, angajat al Spitalului Județean de Urgență Bacău.

Ambele au făcut parte din delegația de medici și asistenți ai României care au plecat în Italia în aprilie 2020 pentru a oferi ajutor în tratarea pacienților de coronavirus, în zona cea mai afectată, Milano.

Dr. Nina Anghel a terminat Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațeganu” din Cluj, promoția 1996, cu diplomă în medicină generală, iar din 2010 face parte din echipa de medici de pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Municipal de Urgență din Moinești. Gabriela Bordianu are 51 de ani, a fost infirmier la SJU Bacău, iar din 2016 a dat examen și a intrat pe postul de asistent la Secția Anestezie și Terapie Intensivă.  … https://zdbc.ro/o-doctorita-de-la-spitalul-moinesti-si-o-asistenta-de-la-sju-bacau-decorate-de-presedintele-iohannis-de-1-decembrie/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.