spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
23-feb.-2024

O echipă din Liga 4 riscă să fie exclusă din campionat

- Advertisement -
PROBLEME… Viitorul Văleni a câștigat barajul de menținere/promovare și a rămas în Liga 4, dar ar putea fi retrogradată din cauza Certificatului de Identitate Sportivă.

DOCUMENTE… Noul sezon fotbalistic în Liga 4 Vaslui va debuta pe 25 septembrie. În ultima ședință a AJF Vaslui, președintele Bogdan Gheorghiță a anunțat că Viitorul Văleni nu a obținut încă dreptul de a evolua în eșalonul de elită al fotbalului județean. Oficialii Văleniului dau asigurări: “Nu sunt probleme, vom juca în Liga 4. Am trimis actele necesare pentru obținerea CIS”.

Din sezonul 2020-2021 al Ligii 4 toate echipele sunt obligate să aibă Certificat de Identitate Sportivă (CIS) de la Ministerul Tineretului și Sportului, cu excepția nou-promovatelor din Liga 5, care au un an de zile la dispoziție pentru a obține documentul. În sezonul trecut, Viitorul Văleni a fost invitată în Liga 4 și a fost păsuită, având timp berechet pentru a obține CIS-ul. Reprezentanții clubului au trimis actele la București, însă MTS le-a dat răspuns negativ, fiind nevoiți să retrimită din nou documentele. “Nu sunt probleme, vom juca în Liga 4. Am trimis actele pentru obținerea CIS, dar ni le-au trimis înapoi. Nu e vina noastră. Noi am plătit pe cineva să se ocupe, dar nu și-a făcut treaba. Acum, am trimis documentele din nou și în două-trei săptămâni vom avea CIS-ul.”, ne-a declarat viceprimarul comunei Văleni, Dumitru Moldovianu. În ceea ce privește evoluția echipei în noul sezon, viceprimarul spune că echipa arată mult mai bine față de ediția trecută. “În amicale am mers foarte bine, am câștigat toate meciurile. Am învins echipe puternice precum Șuletea, Muntenii de Jos sau LPS Vaslui. Să vedem cum ne vom comporta în meciurile oficiale”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri