spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

O elevă a reclamat la 112 că i-a fost ocupat locul din bancă. Apelul, înregistrat în Neamț

- Advertisement -

Sute de mii de solicitări false sau neîntemeiate se înregistrează, anual, la serviciul unic de urgență. Un astfel de apel la 112 a fost primit zilele trecute, o elevă din Neamț reclamând că i-a fost ocupat locul din bancă.

La începutul acestei săptămâni, pe data de 25 septembrie 2023, supărată nevoie-mare, o liceancă de la Colegiul Tehnic „Miron Costin” Roman, județul Neamț, a decis că-i cazul să solicite intervenția forțelor de ordine, pentru a rezolva un diferend avut cu o colegă. Fusese un incident minor, plecat de la poziția în sala de cursuri.

O elevă care din motive medicale lipsise de la școală timp de o săptămână, atunci când s-a întors la cursuri și-a găsit locul ocupat și a găsit de cuviință să sune la 112. Am procedat conform prevederilor regulamentare, anunțând Inspectoratul Școlar Neamț și polițiștii de la Biroul de Siguranță Școlară, care s-au deplasat, cu promptitudine, la liceu“, a declarat, pentru MonitorulNeamt.ro, Ana Maria Zăloagă, directorul liceului…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/o-eleva-a-reclamat-la-112-ca-i-a-fost-ocupat-locul-2304207.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.