spot_imgspot_img
11.2 C
Vaslui
25-feb.-2024

O elevă a vrut să se sinucidă și s-a aruncat de la etajul al doilea al unui colegiu din Iași

- Advertisement -

Un apel la 112 a anunțat faptul că o elevă de la Colegiul Național Emil Racoviță din Iași a căzut de la etajul al doilea.

Potrivit primelor informații, fata este elevă în clasa a V-a, scrie telem.ro. „Din informațiile transmise de conducerea unității școlare știm că la finalul programului, a unui opțional pe care copilul l-a încheiat, a fost o tentativă de sinucidere. Doamna director ne-a transmis că este un copil de clasa a V-a, a fost sunat repede serviciul de ambulanță care s-a deplasat către unitatea școlară, copilul era conștient când a fost preluat.

Un reprezentant ISJ este acum la liceu se vor face verificări și vom vedea contextul în care a avut loc. Cauzele nu le cunoaștem: ce poate să facă școala este să susțină copilul prin consiliere cu toate mijloacele de care dispune școala, dar și familia sa, în această perioadă”, a declarat Antonina Bliorț, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Iași…https://adevarul.ro/stiri-locale/iasi/o-eleva-a-vrut-sa-se-sinucida-si-s-a-aruncat-de-la-2323682.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.