spot_imgspot_img
spot_img
9.3 C
Vaslui
02-dec.-2023

O elevă de 17 ani, în stare gravă la o clinică din Iași, după ce a fost diagnosticată greșit și operată de apendicită la Bârlad

- Advertisement -

CUMPLIT ȘI NEPROFESIONIST!… O tânără în vârstă de 17 ani din comuna Banca, Andrada Ișfan a fost diagnosticată de medicii bârlădeni greșit timp de trei săptămâni, cu apendicită. Mai mult decât atât, s-a ajuns în stadiul în care a fost operată de apendicită, deși nu era nevoie! Eleva, care este în clasa a XI-a la Liceul „Petru Rareș„ din Bârlad, se află în prezent la Spitalul Clinic de Urgențe pentru Copii „Sf. Maria” din Iași, unde a fost trimisă de urgență de la spitalul bârlădean, însă are nevoie disperată de sânge. Chiar în aceste clipe ea se află în operație, iar mama sa plânge pe holul spitalului și se roagă să-i fie salvată fetița! „Dacă sunteți binevoitori sau cunoașteți persoane ce au aceste grupe de sânge, AB- , A-, B- sau O, vă rog să donați pentru copilul meu”, declară mama fetei care timp de trei săptămâni a fost diagnosticată greșit de toți medicii bârlădeni care au consultat-o! Medicii ieșeni au depistat că a fost diagnosticată greșit, fata având de fapt o tumoare extrem de mare la colon și nici pe departe apendicită!

Totul a plecat din toamna anului trecut, de la o simplă balonare, căreia nici fata și nici mama, nu i-a dat prea multă importanță până în momentul în care durerile au devenit insuportabile. Andrada este originară din comuna Banca, și a fost pe la mai mulți medici pentru a afla de ce are dureri îngrozitoare în zona abdominală. La medicul de familie, unde vin mai mulți medici din Iași, precum și la clinicile private și la spitalul din Bârlad, toți i-au zis că are apendicită. Timp de trei săptămâni a fost diagnosticată greșit. Pe 7 aprilie a fost operată de apendicită la Bârlad, de către un medic, iar fata a ajuns acasă. Iată ce ne-a spus, cu lacrimi în ochi, mama fetei, Cătălina Dorina Ișfan.

„Totul a început cu o constipație, nu am crezut că este un motiv de îngrijorare, până când a început să se plângă tot mai des că o doare burta. Am fost la diferite spitale din Bârlad, mai mult decât atât, am făcut și analize, și ecografii la o clinică privată, însă toți medicii ne spuneam că nu este niciun motiv de îngrijorare, pentru că este o simplă balonare care se va remedia printr-o dietă echilibrată. Ne-am îmbătat cu apă rece și am venit acasă, dar într-o seară s-a simțit atât de rău încât am ajuns cu ea la Urgențe, unde mi-au operat-o de apendicită. Lucru care nu era absolut deloc necesar, fata mea nu avea probleme cu apendicul. După prima săptămână de la operație, fata s-a simțit și mai rău, am încercat să ținem legătura cu medicul de familie. Imediat după, am ajuns din nou la Urgențe, unde ni s-a spus că a făcut un periton după operație. Burta ei era infectată toată, dar toată lumea spunea că este bine și că nu avem niciun motiv de îngrijorare. Ni s-a dat un bilet de trimitere pentru Spitalul «Sf. Maria» din Iași, însă doar pentru a face niște investigații. La Iași, după jumătate de oră au internat-o, diagnosticată cu tumoare la colon”, a precizat pentru presă, Dorina Cătălina Ișfan, mama copilei.

În prezent este în operație!

Ișfan Andrada Ștefania este internată la Secția de Chirurgie ATI de la Spitalul Clinic de Urgențe pentru Copii „Sf. Maria” din Iași, în aceste momente fiind în operație!. Acum, Ișfan Dorina, mama fetei, cu lacrimi în ochi roagă pe cei cu suflet bun să doneze sânge pentru copilul său care a fost diagnosticat cu tumoare de colon. „Dacă sunteți binevoitori sau cunoașteți persoane ce au aceste grupe de sânge, AB- , A-, B- sau O, vă rog să donați pentru copilul meu”, declară mama fetei.

Vom reveni cu amănunte după efectuarea operației!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Nu ..numai la Bârlad se întâmplă asemenea erori …ci și pe la case mai mari.Din Vaslui am fost trimis la un spital din Iași …pentru o asemenea intervenție.Chirurgul nu a intervenit..considerând că aș avea colonul iritabil.Timp de zece ani am dus apendicita cu anumite dureri ( nu știu cum de nu am dat în peritonită) Intervenția decisivă a fost efectuată de Dr.Pavel.care a rămas surprins de modul cum se prezenta.

  2. Tumoare la tineri!!!! In fine, medicii care au diagnosticat o greșit, nu au nume?? Să știm și noi unde sa mergem, că nu vrem sa fim operați de ei😰😰 cum au ajuns ăștia doctori frate, cum🤕🤕🤕

  3. Ce ,, destept” a operat o ?Si daca tot a operat o , du pa ce a deschis o si a vazut ca nu era necesara operatia de apendicita , de ce nu a trimis o de atunci la Iasi ? De ce a facut peritonita ? ( mai ales ca nu era un apendice inflamat care sa necedite operatie ) Nu este vorba de o eroare medicala ?????( s au mai facut din astea de a lungul timpului ) Si totusi tac , in timp ce viata unui om se poate pierde ! Nu este prima data cind gresesc ! Cine e medicul ???

  4. Turbo cancer la tineri , foarte des intalnite dupa marea ingaurire din 2021 cu injectia de exterminare de la finanta mondiala …
    Doar medicina naturista va poate salva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.