O familie a fost dusă de urgență la un spital din Suceava, după ce consumase sarmale cu ciuperci

O familie întreagă a ajuns la spital după ce a mâncat… sarmale! Pe 29 ianuarie, Alexandru C. a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a cere ajutor. Atât el, cât şi familia lui se simţeau foarte rău după ce consumaseră sarmale. Mai mult, doi membri ai familiei păreau a fi în stare de inconştienţă.

Imediat, un echipaj de prim-ajutor s-a deplasat la faţa locului. În urma autosesizării, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a discutat cu bărbatul şi familia lui. Din câte se pare, Alexandru C. ajunsese la soacra lui, în comuna Crucea, judeţ Suceava, împreună cu soţia şi cei doi copii minori. Cel mai mic copil are doar 8 luni.

Ajunşi acasă la soacra, s-au aşezat la masă şi au mâncat sarmale umplute cu ciuperci, făcute chiar de femeie. După aproximativ 4 ore au început să se simtă rău, să aibă greaţă şi vărsături. Pentru că starea părea că li se înrăutăţeşte, au sunat la 112.

Echipajele medicale le-au acordat primele îngrijiri, după care i-au dus pe toţi cei şase la Spitalul Municipal Vatra Dornei. Din câte se pare, bureții fuseseră culeși vara trecută, din pădure.

Autorităţile au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”. Totodată a fost dus la laborator şi recipientul cu restul de sarmale neconsumate….https://www.bzi.ro/o-familie-a-fost-dusa-de-urgenta-la-spital-dupa-ce-consumase-sarmale-cu-ciuperci-4120353?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ