22 C
Vaslui
02-iul.-2022

O fată de 11 ani s-a acoperit cu sângele altui copil și s-a prefăcut că este moartă, în timpul atacului de la școala din Texas

O fetiță de doar 11 ani s-a murdărit cu sângele unei prietene împușcate și s-a prefăcut că este moartă, în timpul atacului armat de la școala din Texas, de la începutul săptămânii.

Miah Cerrillo a avut o prezență incredibilă de spirit pentru un copil de 11 ani și a supraviețuit incidentului șocant, în timp ce 19 colegi și prieteni, dar și 2 profesori, au fost uciși.

Miah a ajuns mai târziu la școală pe 24 mai, pentru că a avut o programare la medic. O oră mai târziu se lupta să supraviețuiască, după ce Salvador Ramos, de 18 ani, a început să tragă în campus cu o armă semi-automată, potrivit NBC.

Miah și o altă fetiță s-au prefăcut că sunt moarte, în timp ce gloanțele șuierau în jurul lor. Miah a supraviețuit, în timp ce cea de-a doua fetiță, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a murit…https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/o-fata-de-11-ani-s-a-acoperit-cu-sangele-altui-copil-si-s-a-prefacut-ca-este-moarta-in-timpul-atacului-de-la-scoala-din-texas-1954099

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here