-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

O femeie a ars de vie, cu tot cu casa parinților din Bogdănești! (FOTO)

- Advertisement -

TRAGEDIE… O femeie din Bârlad, Rodica H., de 67 de ani, venită în satul Buda, comuna Bogdănești, la casa părintească, a ars de vie, cu casă cu tot, de la o lumânare! Părinții femeii fiind decedați, aceasta venise să pregătească o pomenire a bătrânilor, însă din nefericire, de la o lumânare uitată aprinsă, totul s-a făcut scrum, flăcările cuprinzând toată casa și pe femeie în ea! Pompierii bârlădeni au găsit trupul femeii carbonizat.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Bârlad au fost solicitați să intervină pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Buda, comuna Bogdănești.

“S-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista riscul posibilitatea ca în interior să fi fost surprinsă o persoană. După lichidarea incendiului a fost găsit trupul carbonizat al unei femei în vârstă de 67 ani, proprietara imobilului. Locuința a fost distrusă de flăcări. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o lumânare lăsată aprinsă”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.